PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Przyznam szczerze, że zakończenie sezonu 7 było zaskakujące, może nie dokońca pozytywnie... Ale House dał nareszcie upust swoim emocjom. Sam jest nieszczęśliwy i adekwatnie nie znosi szczęścia innych.
Z reguły początki sezonów nawiązywały do końcówek poprzednich. Przy czym od kilku, pierwsze odcinki były niecodzienne dla życia House'a, np
początek 6 se.- House w psychiatryku
początek 7 se.- Huddy

Moim zdaniem:
w sezonie 8 House nie wytrzyma bez diagnostyki i wróci do szpitala. tam czekać go będzie konfrontacja z Cuddy... no i areszt. Być może kilka pierwszych odcinków House spędzi w więzieniu (tak jak w se06 w psychiatryku) spotka tam chorego współwięznia, dzięki któremu przeżyje wewnętrzną przemianę. Z odsieczą przybędzie Wilson, który nie odwróci się od przyjaciela i zapłaci grzywnę, House wyjdzie na wolność...

Co o tym sądzicie?
Przypuszczenia dotyczą 8 sezonu, a właściwie jego początków i wątku z "gorącą wyspą" , a nie zakończenia serialu (taki temat już był).

ocenił(a) serial na 9
Jus_tynaa_a

Co do Twoich spekulacji: przecież to byłaby totalna powtórka z początku sezonu 6-go, a dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi.
Oj scenarzyści pokomplikowali za bardzo. Mimo tego, że Cuddy odchodzi, to nie widzę żadnego sensownego sposobu połączenia zakończenia sezonu 7-go z 8-mym. No bo jak? House z więzienia pomaga zespołowi? Albo z tej swojej wyspy? To się po prostu kupy nie trzyma. A zakończenie tego sezonu zostało zmarnowane, bo by się idealnie nadało na finał finałów.

ocenił(a) serial na 8
SzalonyChemik

Z tą Cuddy to jeszcze nie wiadomo, bo przecież nie wytłumaczono jej przyszłego zniknięcia, a wątpię że zrobią to w pierwszych odc. 8 sezonu... Jestem przekonana, że House pójdzie do więzienia, tylko wtedy tworzyło by to wszystko logiczną historię.

ocenił(a) serial na 8
SzalonyChemik

Oj ludzie, nauczcie sie w koncu sensu powiedzenia "dwa razy się do tej samej rzeki nie wchodzi".

użytkownik usunięty
Jus_tynaa_a

Nie ma co debatować okaże się we wrześniu ale wcześniej będzie zwiastun sezonu 8 o ile bedzie wogle.

ocenił(a) serial na 8
Jus_tynaa_a

a ja słyszałam że Lisa Edelstein chce odejść z obsady i sezon 8 ma być podobno bez Cuddy

Jus_tynaa_a

ja mysle tak:
House siedzi na tej wyspie i nie zamierza wracac.
wilson robi wszystko zeby house nie poszedl do wiezienia i rozmawia z cuddy lagodzac sprawe.Udaje mu sie przekonac ja zeby cofnela zarzut pod jakims tam warunkiem ona stwierdza ze juz dluzej tak nie moze, cofa zarzuty zabiera corke i rezygnuje z posady w szpitalu i wynosza sie gdzies.Wilsonowi udaje sie namierzyc housa i przekonuje go do powrotu.

tasiemka

pojawia sie nowy dyrektor ktory stwierdza ze house jest zbyt cenny zeby go wyrzucic,pewnie pojawi sie ktos nowy w ekipie przypuszczam ze za Touba zeby urozmaicic troche

<sorki za literkowki pisalam szybko>