Kto z was oglądał zakończenie 22 odcinka 6 serii "Help me"? To chyba jedna z najlepszych rzeczy jakie wydarzyły się w "Dr House"!!! Tak długo czekałam na Huddy, a teraz wreszcie są razem i mam nadzieję, że nie spiepszą tego w 7 sezonie (oczywiście mam nadzieje na jakieś kłótnie, ale nie ostateczne)
tzn, ja wolałam takiego zgorzkniałego gbura z połowy 5. sezonu np xD niech troche pobędą razem, a potem mam nadzieję, że wróci do prochów xD
Z prochami to się zgadzam, ale mam nadzieję na parę, oczywiście (jak już napisałam) maja byc kłótnie i takie tam, a nie słodkie sceny. Nie chce żeby House się zmieniał jesli chodzi o hamstwo (choć możliwe że odrobinke się zmnieni, ale trudno)
Przecież House się naćpał. Cuddy i on razem to jego kolejna narkotyczna wizja. Tak dobry serial nie może mieć tego rodzaju happy endu. A jeśli ma, to po rybach - będziemy mieli komedię romantyczną. Nie dopuszczam innej opcji, jak stwierdzoną przeze mnie w pierwszym zdaniu. Chyba, że to już ostatni sezon.
To nie jest wizja - sprawdź sobie strony ze spoilerami! To prawda oni będą razem w 7 sezonie, a jak ci się nie podoba to nie oglądaj.
tak, odcinek bardzo dobry... jednak rzeczywiście house który zaczyna kochać i może zajmować się dzieckiem... sama nie wiem, będzie to coś nowego :)
Jak nie jest wizja jak jest... Prezciez on jak sie kapnal ze to byly halucyny to wybyl do psychiatryka itp ogladalam i ona bedzie z tym jego przyjacielem-detektywem....