PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

To co TVP2 wyrabia z emisją House'a to śmiech na sali. Jak nie mecz, to koncert, a teraz jeszcze bawią się z dniem emisji. Najbliższe trzy odcinki planują na 26.06 (piątek), 1.07 (środa) i 2.07 (czwartek). Co oni się bawią w rzutki na kalendarzu i gdzie trafią, tam odcinek?
Teraz trzeba będzie pilnować telegazety coby niczego nie przegapić...

ocenił(a) serial na 8
quiet

Od 1 lipca House ma lecieć w środy oraz czwartki, więc dlatego taka ramówka ;) A w piątek pewnie puszczają House'a za czwartek [mecz].

quiet

Ale to nie bądą nowe odcinki tylko powtórki.Więc mogą sobie pozwolić na małe zmiany.Po wakacjach rusza chyba nowy sezon .Już nie moge się doczekać :)

ocenił(a) serial na 7
basiaczek08

Ten koncert nie był pokazany specjalnie: to była wpadka. Następny odcinek był po nim. Pracownicy za to odpowiedzialni mają zostać zwolnieni. Na WP chyba o tym czytałem.

MatiZ_3

o czym był ten odcinek? bo kurcze ja wyłączyłam bo myślałam żę już nie poleci

MatiZ_3

a o czym był ten odcinek? bo ja kurcze wyłączyłam tv bo myślałam ze juz nie puszczą

ocenił(a) serial na 10
xela

O murzynie który został posadzony za poczwórne zabójstwo i próbował popełnić samobójstwo w więzieniu za pomocą tonera od drukarki ;)

credens

Pierwszy odcinek ktory puscili tamtego dnia byl ostatnim odcinkiem tego sezonu. Po koncercie puscili jakis stary odcinek. Na razie nie bedzie nowych odcinkow, dopiero chyba od wrzesnia wystartuja z nowym, piatym sezonem.

ocenił(a) serial na 10
kielek_2

No właśnie ja mówię o tym drugim (a nie ?)

pzdr

ocenił(a) serial na 9
quiet

Co w tym złego, że House będzie w te dni które wymieniłeś?? Ja nie widzę problemu

quiet

ja się nawet ciesze bo w 2 i tak nie ma nic ciekawego o tej porze