PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496939
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

W sumie to się cieszę , że jej już nie będzie chociaż może być bez niej nudno.Wie ktoś może w którym odcinku 7sezonu planuje wrócić do Housa i czy ma zamiar zostać już w serialu czy znowu chce odejść . Proszę o odp. ;]

ocenił(a) serial na 10
.......

Pojawia się Martha M.Masters, studentka sztuki i medycyny, nie może kłamać i oszukiwać, jej etyka nie pozwala, podczas przeszukania domu swojego pierwszego pacjenta nie zgadza się wejść do środka "bo pacjent nie zaprosił".

użytkownik usunięty
tomasz_kurzejewski

buahahahah jakis z ciebie koles, co to ma do teamtu , normalanie glupota rozpierdalasz kosmos

ocenił(a) serial na 8

Nie TROLuj!
A tak do temat to nie wiadomo jeszcze, aktualnie nie ma nowych odcinków, w których 13 wraca do serialu. Osobiście mi jej brakuje.

ocenił(a) serial na 10
Jus_tynaa_a

a mnie irytuje to że House w ogóle się tym nie interesuje... pamiętacie początek sezonu 6 jak 13 odeszła z pracy - House na głowie stawał żeby wróciła, a teraz ? NIC zero zainteresowania

ocenił(a) serial na 10
alfa940

Bo House prawdopodobnie wie gdzie ona jest

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

w czołówce siódmego sezonu jest wymieniana - mam nadzieję, że wróci :)

ocenił(a) serial na 10
.......

Upss, coś wczoraj nie myślałem za bardzo więc popisały mi się głupoty, Chciałem napisać że na obecnie 11odcinków 7 sezonu to nic nie wiadomo czy Trzynastka wróci, znikneła bez śladu, a w tym czasie dobrą Karierę zaczyna Martha M.Masters i raczej będzie zacięty pojedynek po powrocie "13" o ta posadę.

ocenił(a) serial na 10
tomasz_kurzejewski

Pojedynek do chuja? Masters ma wypierdalac gdzie pieprz rosnie, bo juz srac mi sie chce jak na nia patrze i czekam tylko az 13 wroci.

tomasz_kurzejewski

Ja słyszałem że Masters nie chce już grac w Housie więc się cieszę bo wole 13 ;d

ocenił(a) serial na 10
.......

Ta i jeszcze napisz, ze cieszysz sie ze wymienili 13 na tą Masters to wyjde z monitora i zaczne ci klaskać.

ocenił(a) serial na 10
Xedrios

Nie piszę że się cieszę tylko że pewnie z tym potencjałem Masters nie będzie chciała oddać swojej posady.

użytkownik usunięty
tomasz_kurzejewski

Cuddy na to nie pozwoli...

.......

marzę, żeby 13tka wróciła i i żeby coś ją łączyło z Chasem;] a jeśli nie, to chociaż żeby wróciła:D

ocenił(a) serial na 6
.......

"Ten dom pali się... A głupi, kto z palącego się domu nie ucieka"