PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Kiedyś oglądałam ten serial (interesuje mnie medycyna) i przez pierwsze 3 sezony był nawet do zniesienia. Ale odkąd pojawiła się ta obrzydliwa lesba (czy tam biseksualistka - wszystko jedno) Trzynastka to po prostu nie mogę na to patrzeć !!!!! A 5 odcinek 5 sezonu jest po prostu OBRZYDLIWY !!!!! Nie rozumiem, dlaczego wszędzie promują zboczenie ?!

ocenił(a) serial na 9
stefani_konopka

Jak ci się nie podoba to nie oglądaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 6
stefani_konopka

Tak jak wyżej. Nie podoba się, to nie oglądaj i po problemie.

ocenił(a) serial na 8
stefani_konopka

Dlatego, że tacy jak Ty promują głupotę i wszędzie was pełno. Naprawdę bardzo chcę omijać głupotę, ale po prostu się nie da, tyle was ziemia nosi... Ech.

ocenił(a) serial na 8
Redrum

Ja osobiście też nie lubie Trzynastki, ale serial uwielbiam więc i tak będe oglądac, pomimo Trzynastki. Jakoś ujdzie.

ocenił(a) serial na 9
inera

lubię trzynastkę i może pokazują to, aby w końcu naszym kraju była jakaś tolerancja? ile można słuchać określeń "jaki pedał z niego!", wszyscy jesteśmy ludźmi...

użytkownik usunięty
stefani_konopka

A co było takiego obleśnego w tym odcinku? Moim zdaniem, to jeden z najlepszych odcinków tego serialu.

Trzynastka jest na prawdę fajną osobą, a jak ci nie pasuje to nie oglądaj- trochę tolerancji.
Mnie tam nie przeszkadza jej inna orientacja.

użytkownik usunięty
DorkaEm

Autor tego tematu we wszystkich swoich wypowiedziach (z różnych seriali) podobnie wyraża się o orientacji seksualnej poszczególnych żeńskich postaci (nawet, gdy dana postać jest w pełni heteroseksualna). To po prostu problem osobisty autora tego postu.

użytkownik usunięty

No i wszystkie te wypowiedzi tej stefani są z tego samego dnia.
Takim ludziom się nie odpisuje, bo tylko większą radochę z tego mają.

Akurat trzynastka jest jedną z ciekawszych postaci

użytkownik usunięty
ulisseska1989

Stefani konopka jest typowym homofobem. Moim zdaniem powinna to jak najszybciej wyleczyć, bo ośmiesza się na całej linii swoimi debilnymi poglądami. Radze nie zwracać uwagi na jej wypowiedzi, bo wszedzie wyskakuje z homofobią, którą nalezy się tylko brzydzić.

stefani_konopka

Po pierwsze to nie lesba, ale biseksualistka, a po drugie to jak nie chcesz to nie patrz i tyle.