PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Twórcy potwierdzili

użytkownik usunięty

8 sezon jest ostatnim sezonem House'a. Po wyemitowaniu ostatniego odcinka serii,
będzie
to definitywny koniec. Tak ogłosili twórcy serialu. Z jednej strony szkoda, bo tracę właśnie
jeden z seriali, z którym spędziłem ok. 7 lat, a z drugiej - zmęczenie materiału, to prawda,
w
końcu House zacząłby nas męczyć. Co wy o tym sądzicie?

prawdę mówiąc , jeśli chodzi o zmęczenie House'm, też miałem przez moment takie obawy. teraz jednak zdałem sobie sprawę że jest to praktycznie niemożliwe. po każdym kolejnym odcinku nachodzi mnie myśl, że jednak lepszej produkcji w tym gatunku nie ma. nie wyobrażam sobie zakończenia, tym bardziej że Dr. House ciągle trzyma wysoki poziom, a czasami wydaje mi się że staje się jeszcze lepszy. coraz bardziej mnie ciekawi, intryguje, a atmosfera w nim jest niepowtarzalna

ocenił(a) serial na 9

http://showtv.pl/news_item_3248.htm tutaj potwierdzenie Twoich informacji

ocenił(a) serial na 9
michelangelo

Kolejne info co do tego co spodziewać się w finale -> http://showtv.pl/news_item_3249.htm

ocenił(a) serial na 7
michelangelo

Jestem z tego faktu zadowolony że House się kończy o obecnym 8 sezonie powiedziano wiele(głównie negatywnie) choć nie powiem będzie go brakowała ale lepiej to zakończyć teraz kiedy serial jest jeszcze w jako takiej formie niż zrobić nudną baladę o Gregorze mam nadzieję że finał będzie mocny że wycisną ze wszystkich sezonów to co najlepsze.

ocenił(a) serial na 8
piekielny84

8 sezon jest naprawdę świetny, nie wiem skąd masz te informacje.

ocenił(a) serial na 7
drzewo_topola

Poczytaj wyżej się dowiesz

ocenił(a) serial na 10

http://www.housemd.info.pl/news/3336/koniec-housea.html

ocenił(a) serial na 7

Ciągle trzyma wysoki poziom? Z tym kompletnie nie mogę się zgodzić. O ile sezony 1-3 (no może do 4 maksymalnie) były fantastyczne (ciekawe przypadki, mniej o życiu prywatnym bohaterów,a więcej o samej medycynie no i House! A teraz? Narkoman, wariat i przestępca. To w tym serialu było najlepsze - House po prostu taki był. Oczywiście,że takich ludzi nie ma,ale to tylko serial. A twórcy niepotrzebnie to zniszczyli tłumacząc jego charakter uzależnieniem od vicodinu i robiąc jakieś żenujące akcje ze skakaniem z balkonu czy wjeżdżaniem w czyjeś domy... ) o tyle od sezonu 5 do 8 to jest po prostu tragikomedia. Przypadków nie pamiętam,zresztą są one powoli spychane na drugi plan, bo twórcy sami się chyba przyznali,że nie mają już pomysłów na nowe. House'a pozbawili House'a. Co mnoe obchodzą dzieci Tauba? Wyrywanie lasek przez Chese'a? To jest szpital w Leśnej Górze?
Szkoda,że kończy się serial, ale nie szkoda mi,że kończy się w tej chwili już taki serial. Powinni byli to zrobić 3 sezony temu.

ocenił(a) serial na 10

Szkoda trochę. Z tej okazji zmieniłem avka :(

użytkownik usunięty

Moim zdaniem bardzo dobrze lepiej odejść w chwale niż w niesławie , bo ta historia się zakończyła się w dobrym stylu z hukiem niż potem aby serial na dno szedł po co to komu . Popieram Twórców w końcu poszli po rozum do głowy .