JAka ja jestem wkurzona!!!! właśnie dowiedzialam sie za cuddy w 6 sezonie bedziem z detektywem lucasem( jesli ktos nie wie to jest ten detektyw ktorego wynajął house w 5 sezonie):(:( a ja nie chce ...wogole house bedzie taki zazdrosny i nawet podrze jego zdjecie....no i wtedy cuddy sie skapnie ze on ja kocha..Oh Ta cuddy...jestem na nią mega wkurzona....kurcze chcialabym zeby pod koniec 6 sezonu( bo to juz podobno ostatni) byli razem....pasują do sibie:)
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Ale powinni się spiknąć! Od 1 sezonu coś ich ku sobie popycha ;)
no tez tak sądzę!!! jak nie będą razem(nie mówiąc juz o malzenstwie) to ten serial zepsują i to pod koniec:(
Skąd tak głupia informacja, że to ostatni sezon serialu? Bo Laurie skarży się na laskę i napisali to na onecie, czy innym gównianym portalu? To jest chyba najbardziej dochodowy serial aktualnie, i stała praca dla wszystkich grających w nim aktorów i jak tylko zechcę producenci, serial będzie trwał 10 sezonów (nawet jeżeli Lauriemu będą musieli płacić 1,5 mln $ za odcinek).
Ehem... Jak byś nie zauważył ktoś odszedł z serialu ( zastąpili to samobójstwem i nawet nie pokazali zwłok ) Nie weisz kto to? I ty jesteś fanem Housa? Obejrz sobie pare ostatnich odcinków,a się przekonasz :*
Tak na moje to ten serial już powinien się skończyć. Jak nie na 6 to na 7 sezonie. Bo takie przedłużanie na siłę i szukanie coraz dziwniejszych wątków dobrze mu raczej nie robi.
rozmawiamy na tym forum o związku Cuddy-Lucas-House. nie zmieniajcie tematu!!!!
Co do tego motywu z Lucasem też mnie denerwuje nie lubiłem za bardzo tej postaci i cieszyłem się, że jej nie ma w 6 sezonie, a tu nagle się pojawia i na dodatek jako rywal, a nie kompan House'a ;/ Chociaż wydaje mi się, że Lucas równie nagle zniknie z serialu jak się tam pokazał.
Co do informacji jakoby ten sezon miał być ostatni to czytałem, że ponoć jeszcze przed końcem emisji w USA 5 sezonu wyłożono pieniądze na 6 i 7 sezon i nie wykluczano kontynuacji ;)