PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jak dla mnie- Trzynastka i Forman. Pasowali do siebie, i jak świadczą ich relacje po rozstaniu- naprawdę liczyli na coś więcej. Na drugim miejscu- Cameron i Chase. Długo do siebie docierali, a jak im się w końcu udało- rozstali się przed "wypaczoną" moralność Cameron. I w tym przypadku szkoda mi Chase'a.

Nikki_9

House i Cuddy też fajnie do siebie pasowali, szkoda, że House to zniszczył :/ ale za to teraz świetny jest wątek z Dominiką :D fajnie będzie, jeśli skończy się serial na tym, że będą razem...

ocenił(a) serial na 10
Nikki_9

House i Cameron... Dominika też jest fajna.

Za Lisą C. nigdy nie przepadałam specjalnie.

ocenił(a) serial na 10
ania20s

zbierali się z Cuddy tyle sezonów, że jakikolwiek związek potem był skazany na zagładę :P

ocenił(a) serial na 10
Nikki_9

Pokonała ich szczoteczka do zębów. Niczym kartony Hankę...

ocenił(a) serial na 10
ania20s

raczej nie szczoteczka, ale to, że House brał Vicodin, kiedy Cuddy miała podejrzenie raka.

ocenił(a) serial na 8
ania20s

House z Cameron do siebie pasowali, bo byli zupełnymi przeciwieństwami. Nie wiem po co potem ten wątek z Chase'm.

ocenił(a) serial na 8
Nikki_9

ulubiona para - zdecydowanie House i Wilson :>

list_of_doom

W zupełności się z Tobą zgadzam ;)) Ta para nie ma sobie równych, a scenki komediowe w ich wykonaniu to po prostu BAJKA ;)))

ocenił(a) serial na 8
list_of_doom

Popieram :-)

ocenił(a) serial na 10
Nikki_9

Dosyć trudne pytanie:) ale chyba to będzie Cameron/Chase. Przyjemnie było patrzeć, jak powoli mają się ku sobie, i jak następuje metamorfoza Chase`a, który z egoistycznego kapusia zamienił się w oddanego faceta. Nie oglądałam House'a od bodajże połowy 5 serii i nie widziałam, jak potem ta dwójka się rozstała, ale szczerze im kibicowałam.
Za to bardzo nie lubiłam - wręcz nienawidziłam - związku 13stki i Foremana. Trzynastka to moja ulubiona postać z serialu, a Foreman przeciwnie; właśnie przez niego przestałam oglądać dalsze odcinki. Kiedy widziałam to jego ciągłe smęty i użalanie się nad sobą, kiedy 13stka co odcinek musiała powtarzać "nie jesteś House`em, jesteś dobrym człowiekiem" (czy coś w tym guście) to zbierało mi się na wymioty. Błagam, dziewczyna bała się, że ma Huntingtona, powinna być wspierana przez swojego partnera a nie wysłuchiwać jego jęczenia:/

ocenił(a) serial na 8
Nikki_9

house i vicodin, romanse sranse tam niepotrzebne są IMO ;c

ocenił(a) serial na 10
Nikki_9

house i jego laska haha

ocenił(a) serial na 10
Nikki_9

Wilson- Amber i Cameron- Chase.

house90

jak dla mnie na 1 miejscu House i Cuddy - bez konkurencyjnie. na 2 miejscu - Trzynastka i Forman. w przeciwieństwie do nati02andi uwielbiam Forman'a. to jeden z moich ulubionych bohaterów, ale każdy serialowy bohater ma swoich fanów i przeciwników ;pp szkoda, że do sobie nie wrócili. teraz liczę na to, że w ostatnich odcinach serialu - a mam nadzieję, że do tego jeszcze daaaleko bo trudno mi sie pogodzić z faktem, że mój ukochany serial może się skończyć w najbliższej przyszłości - House'owi i Cuddy jakoś uda się zebrać do kupy i na nowo zacząć swój związek. a pary Chase i Cameron nie lubię. w sensie, nie przepadam za bardzo za Cameron

ocenił(a) serial na 10
isobel

Dla mnie związek House- Cuddy było porażką. Już prędzej związek House- Stacy Warner był lepszy :)

ocenił(a) serial na 10
isobel

heh jakby co to w 1 serii Foremana lubiłam, i to bardzo; dopiero od 2 sezonu zaczął mnie denerwować. I tak jak isobel niezbyt podobała mi się Cameron, która była często szlachetna i etyczna aż do bólu - mimo to lubiłam ją z Chase'em.
No i podpisuję się pod House'em/Wilsonem. Miło było oglądać te ich słowne gierki xD

ocenił(a) serial na 10
Nikki_9

jak dla mnie to House i ta ukrainka czy skąd tam ona pochodzi. chodzi mi o tą z którą house wziął ślub w 8 sezonie. :) choć tak do końca można powiedzieć że nie są parą ale wydaje mi się że zaczyna iskrzeć między nimi :D

ocenił(a) serial na 10
kala996

Dominika. Może coś z tego wyjdzie, przynajmniej na koniec serialu.