Czy ktoś pomoże mi wymienić wszystkie upadki i wypadki House`a , Wilsona i Chase`a .?
( nie pamiętam raczej żeby ktoś inny obrywał ;) )
Chodzi mi o Sezon, Odcinek i kto od kogo oberwał , albo w jaki sposób oberwał .;)
Ja zacznę, pamiętam tylko jeden taki moment.
- House uderza Wilsona laską w łydkę. Odc. 2x13 .
ja pamietam tylko jak House uderza Chase'a ( nie pamietam odcinka) Chase'a Housa w innym odcinku, House prowokuje do bujki pacjeta (pamietacie ta akcje :P), na razie tylko to mi do glowy przychodzi
"Daroslaw52" spróbój sobie przypomnieć chociaż w którym to było sezonie .;)
( Zależy mi na zrobieniu dokładnej listy z tymi wszystkimi wypadkami .;) )
Na pewno w sezonie 3 było że House uderzył Chase'a, w sezonie 2 to chyba odcinek 15 jeden gość walną House'a w czułe miejsce, ostatni odcinek sezonu 2 postrzał House'a, plus House uderzył potem Wilsona w swoich halucynacjach. Odcinek któryś z 5 sezonu nie wiem dokładnie który wtedy chyba Cuddy założyła coś w drzwiach do gabinetu House'a i ten jak szedł to się wywalił. W 13 odcinku 6 sezonu Lucas podstawia nogę House'owi i ten poleciał na ziemię razem z niesionym przez siebie żarciem. Odcinek Broken - House lejący Alviego w psychiatryku. Znowu w drugim sezonie też coś było jak jeden z bliskich pacjenta przywalił House'owi w pysk i ten poleciał na ścianę. Więcej sobie nie przypominam
Nie wiem czy o to chodzi ale w 4 sezonie House wsadził metalowy nóż do gniazdka i się poraził prądem ;)
Ja pamietam jak Taub uderzyl housa lewym sierpowym :) po czym zrobil mu zdjecie swoja nokia n95 i pokazal zonie. to byl 5 sezon. ale to najsmieszniejsza scena byla. dziwne, ze nikt jej tu jeszcze nie wymienil.
Gościu to nie Taub uderzył House'a tylko Chase...Taub zrobił tylko zdjęcie, żeby podreperować swoją sytuację w małżeństwie wykorzystując limo pod okiem Hose'a po uderzeniu Chase. A Chase uderzył go po to, by pozostali członkowie zespołu dali mu spokój i przestali się martwić o niego i męczyć go pytaniami, po tym jak rozstał się z Cameron. Oglądaj następne odcinki bardziej uważnie. A jak mi nie wierzysz to jeszcze raz obejrzyj sobie ten odcinek:D
aa no tak teraz pamietam :) no wpadlem hehe. odcinki ogladam uwaznie, wiec o to sie gosciu nie martw. tyle, ze widzialem 5 serie dosyc dawno, wiec jakos mnie nie dziwi, ze sie tak pomylilem heh. ale i tak ta scena wygrywa.
Jeszcze oczywiście w 4 sezonie w ostatnim odcinku House miał zawał, z tego co dobrze pamiętam...
TO tak sama dla siebie muszę dodać .;)