PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

W związku że od 2 września w tvp2 będzie leciał 5 sezon House'a, mogłby mi ktoś streścić pokrótce, co się działo w 3 i 4 sezonie? House'a zaczęłam oglądać od tego lata (powitórki w telewizji) i jestem dopiero na początku 3 sezonu, a chciałabym dobrze zrozumieć 5 :):)
I jeszcze- pamięta ktoś może dokładnie hasło z tego odcinka 3 sezonu, w którym do szpitala przywieziono tego chłopca, któremu zdawało się, żekosmici chcą go porwać? Chase go House'a :"Chłopiec zniknął" a House zaczął nawijać o Alfa Centauri i cośtam jeszcze:)

Maniek19

* Znaczy się : Chase do House'a :)
Z góry dziękuję:)

ocenił(a) serial na 8
Maniek19

Na <A HREF="www.filmio.pl">www.filmio.pl</A> masz wszystkie odcinki:) Może
jakość nie jest rewelacyjna, ale da się obejrzeć. Pozdro:)

ocenił(a) serial na 8
Filodendron

Sorry, nie umiem wstawiać linków :-D Może teraz się uda. <A
HREF="http://www.filmio.pl">www.filmio.pl</A>

ocenił(a) serial na 8
Filodendron

www.filmio.pl

ocenił(a) serial na 10
Maniek19

tak pokrotce to pod koniec trzeciego sezonu odszedl foreman bo nie chcial stac sie taki jak house, house wywalil chase'a a cameron tez odeszla i stwierdzila ze jednak kocha chasea i chce z nim byc
w zwiazku z tym przez prawie caly czwarty sezon house wybieral nowy zespol sposrod chyba 30 kandydatow az wybral 3 nowych, w miedzyczasie wrocil biedny foreman, nikt go nie chcial zatrudnic bo dyrektorzy szpitali obawiali sie ze bedzie sie zachowywal jak house:)
do pracy w szpitalu wrocili tez chase i cameron ale nie do zespolu housea - cameron na ostry duzyr a chase na chirurgie
w ostatnim odcinku 4go sezonu umarla dziewczyna wilsona - amber (bezwzgledna zdzira), ktora wczesniej starala sie o prace w zespole housea i w pierwszych odcinkach 5go sezonu akcja bedzie traktowala glownie o cierpieniu wilsona i rzekomej obojetnosci housesa na to co sie stalo (house czul sie winny bo amber umarla w wyniku wypadku autobusowego,w autobusie tym znajdowal sie tez house i jechali nim razem po tym jak amber odebrala go pijanego z baru)

dominika_xxx

Dziękuję wam bardzo, teraz już wiem o co kaman:):):):):):)

ocenił(a) serial na 8
dominika_xxx

Chciałabym poprawić dominikę: nie "bezwzględna zdzira", tylko bezwzględna
zołza. Chociaż praktycznie na jedno wychodzi:D

ocenił(a) serial na 10
Filodendron

bezwzględna zdzira tylko oczywiście nasza cudowna polska telewizja musiała sprawić żeby było to jak najmniej wulgarne więc padło na zołzę. Ja oglądałem na kompie wersje z lektorem z N i tam była bezwzględna suka

Joker_27

ja oglądałam na kompie i Amber to była dwulicowa zdzira. Sądzę, że to tłumaczenie oddaje jej charakter.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

w tvp2 nazwali ja zolza ;]

tlumaczenie z d ;]

w sumie to wydaje mi sie ze da sie ogladac 5sezon bez wiekszej znajomosci 4 czy 3 ;]

ocenił(a) serial na 10
Filodendron

w oryginale "cutthroat bitch", podalam zdzira z bo ogladalam z napisami Hataka i tam tak bylo przetlumaczone, ale ze dwojka dala zolze, co za porazka;/ patrzac do czego byla zdolna to suczyna z niej jak nic, zolzy sie chowaja;]

Maniek19

ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego mamy odcinek 3 serii, a nie 5..? Do jasnej cholery, a ja już czekałam na 5. serię..

ocenił(a) serial na 10
The_Carnival_Is_Over

Tak samo i ja siedziałem przed telewizorem. Sprawdziłem na telegazecie pisało Dr House (49), zacząłem się niepokoić ale myślałem że to ich pomyłka ale jednak nie, szlag by ich trafił

Joker_27

a ja we wszystkich programach mam podane seria 5, odc. 89 chyba. Kurcze no!

ocenił(a) serial na 10
The_Carnival_Is_Over

W gazetach też pisali, że ma być dziś 5 sezon... TVP jest niepoważne! :|

The_Carnival_Is_Over

Chyba ktoś się w tvp2 GRUBO pomylił.. Pytanie czy się zorientują i jaki dadzą jutro odcinek

ocenił(a) serial na 9
captainsparrow1

Widzę,że wszyscy są prze szczęśliwi.Tvp 2 prezentuje wysoki poziom, nie umiejąc rozróżnić sezon Housa.Polska telewizja,nie ma co...
Możemy zrobić zbiorową modlitwę,aby jutro puścili prawidłowy sezon ;/

ocenił(a) serial na 10
captainsparrow1

Jak na razie na jutro zapowiadają 2 odcinki - nowe 87 i 88, 5 serii. Ale jak będzie naprawde...

ocenił(a) serial na 9
patunia1809

No właśnie sprawdziłam na stronie TVP 2 i dziś jest odcinek bodajże 49,a jutro ma być 5 sezon...

ocenił(a) serial na 10
DeeDee_Spencer

Pojebane TVP, cały dzień mi zjebali, nie cały tydzień bo już od tygodnia nastawiałem się na ten odcinek i żyłem tylko nim, pieprzone zasrańce. Zaraz jeszcze do nich napisze

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Zgadza sie - tez czekalem na 5 sezon, a TVP zas sie kompromituje :/ mozesz tam tez wpisac mnie pod tym co napiszesz do TVP Joker27 :)

ocenił(a) serial na 8
The_Carnival_Is_Over

też się dziwne, bo nawet dziś na tvp2 w tym programie pytanie na śniadanie podnieclai sie tym, że dziś 5 seria rusza, a tu guzik!! haha
w kulki sobie lecą

ocenił(a) serial na 9
Maniek19

Dziwne, a ja sprawdzałem program w internecie, i nie było ta napisane, że dzisiaj będzie 5 sezon ;).

Moim zdaniem robicie trochę niepotrzebnie zamieszanie, przecież 5 sezon będzie jutro, a nie za tydzień, i do tego 2 odcinki.

ocenił(a) serial na 10
grzegorz_021

No i co że dzisiaj będzie maiły być dziś odcinki 2,3 a będą 1,2 czyli już jeden odcinek do tyłu zresztą tak trudno było im napisać na dole jak leciał odcinek ze dziś nie będzie ? A nie od tygodnia jużsię gazety o tym rozpisywały a tu nie ma