W związku że od 2 września w tvp2 będzie leciał 5 sezon House'a, mogłby mi ktoś streścić pokrótce, co się działo w 3 i 4 sezonie? House'a zaczęłam oglądać od tego lata (powitórki w telewizji) i jestem dopiero na początku 3 sezonu, a chciałabym dobrze zrozumieć 5 :):)
I jeszcze- pamięta ktoś może dokładnie hasło z tego odcinka 3 sezonu, w którym do szpitala przywieziono tego chłopca, któremu zdawało się, żekosmici chcą go porwać? Chase go House'a :"Chłopiec zniknął" a House zaczął nawijać o Alfa Centauri i cośtam jeszcze:)
Na <A HREF="www.filmio.pl">www.filmio.pl</A> masz wszystkie odcinki:) Może
jakość nie jest rewelacyjna, ale da się obejrzeć. Pozdro:)
Sorry, nie umiem wstawiać linków :-D Może teraz się uda. <A
HREF="http://www.filmio.pl">www.filmio.pl</A>
tak pokrotce to pod koniec trzeciego sezonu odszedl foreman bo nie chcial stac sie taki jak house, house wywalil chase'a a cameron tez odeszla i stwierdzila ze jednak kocha chasea i chce z nim byc
w zwiazku z tym przez prawie caly czwarty sezon house wybieral nowy zespol sposrod chyba 30 kandydatow az wybral 3 nowych, w miedzyczasie wrocil biedny foreman, nikt go nie chcial zatrudnic bo dyrektorzy szpitali obawiali sie ze bedzie sie zachowywal jak house:)
do pracy w szpitalu wrocili tez chase i cameron ale nie do zespolu housea - cameron na ostry duzyr a chase na chirurgie
w ostatnim odcinku 4go sezonu umarla dziewczyna wilsona - amber (bezwzgledna zdzira), ktora wczesniej starala sie o prace w zespole housea i w pierwszych odcinkach 5go sezonu akcja bedzie traktowala glownie o cierpieniu wilsona i rzekomej obojetnosci housesa na to co sie stalo (house czul sie winny bo amber umarla w wyniku wypadku autobusowego,w autobusie tym znajdowal sie tez house i jechali nim razem po tym jak amber odebrala go pijanego z baru)
Chciałabym poprawić dominikę: nie "bezwzględna zdzira", tylko bezwzględna
zołza. Chociaż praktycznie na jedno wychodzi:D
bezwzględna zdzira tylko oczywiście nasza cudowna polska telewizja musiała sprawić żeby było to jak najmniej wulgarne więc padło na zołzę. Ja oglądałem na kompie wersje z lektorem z N i tam była bezwzględna suka
ja oglądałam na kompie i Amber to była dwulicowa zdzira. Sądzę, że to tłumaczenie oddaje jej charakter.
w tvp2 nazwali ja zolza ;]
tlumaczenie z d ;]
w sumie to wydaje mi sie ze da sie ogladac 5sezon bez wiekszej znajomosci 4 czy 3 ;]
w oryginale "cutthroat bitch", podalam zdzira z bo ogladalam z napisami Hataka i tam tak bylo przetlumaczone, ale ze dwojka dala zolze, co za porazka;/ patrzac do czego byla zdolna to suczyna z niej jak nic, zolzy sie chowaja;]
ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego mamy odcinek 3 serii, a nie 5..? Do jasnej cholery, a ja już czekałam na 5. serię..
Tak samo i ja siedziałem przed telewizorem. Sprawdziłem na telegazecie pisało Dr House (49), zacząłem się niepokoić ale myślałem że to ich pomyłka ale jednak nie, szlag by ich trafił
Widzę,że wszyscy są prze szczęśliwi.Tvp 2 prezentuje wysoki poziom, nie umiejąc rozróżnić sezon Housa.Polska telewizja,nie ma co...
Możemy zrobić zbiorową modlitwę,aby jutro puścili prawidłowy sezon ;/
Jak na razie na jutro zapowiadają 2 odcinki - nowe 87 i 88, 5 serii. Ale jak będzie naprawde...
No właśnie sprawdziłam na stronie TVP 2 i dziś jest odcinek bodajże 49,a jutro ma być 5 sezon...
Pojebane TVP, cały dzień mi zjebali, nie cały tydzień bo już od tygodnia nastawiałem się na ten odcinek i żyłem tylko nim, pieprzone zasrańce. Zaraz jeszcze do nich napisze
Zgadza sie - tez czekalem na 5 sezon, a TVP zas sie kompromituje :/ mozesz tam tez wpisac mnie pod tym co napiszesz do TVP Joker27 :)
też się dziwne, bo nawet dziś na tvp2 w tym programie pytanie na śniadanie podnieclai sie tym, że dziś 5 seria rusza, a tu guzik!! haha
w kulki sobie lecą
Dziwne, a ja sprawdzałem program w internecie, i nie było ta napisane, że dzisiaj będzie 5 sezon ;).
Moim zdaniem robicie trochę niepotrzebnie zamieszanie, przecież 5 sezon będzie jutro, a nie za tydzień, i do tego 2 odcinki.