PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499461
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Cześć, odpuszczałem sobie ten serial ale każdy mi go polecał, jako że nadszedł okres wakacyjny mam trochę wolnego czasu to opłaca się zacząć oglądać serial?

Jestem teraz po 2 odc i nie wciągnął mnie na tyle aby być przekonanym w 100% dlatego pytam osoby które doszły do 8 sezonu

Warto poświęcić czas czy nie ?:)

ocenił(a) serial na 10
sewerynsenior

warto, warto. Chocby dla dialogów. Osobiscie mysle, że mozesz zacząć od 4 sezonu. Pierwsze 3 tez sa warte uwagi, ale mozna je obejrzec potem. Osobiście znam 8 sezonów, przecietnie ogladałam je po kilka razy. Moja główna mysl- zabawne, ciekawe, intrygujace...

herma2

Najlepsze były właśnie trzy pierwsze sezony, no do piątego powiedzmy. Potem było już tylko odcinanie kuponów, niestety.

ocenił(a) serial na 10
bemol33

wg mnie najgorsze były 7 i 8. ale i tak kocham 4

ocenił(a) serial na 9
sewerynsenior

Warto! Początkowo oglądałem w telewizji przypadkowe odcinki i miałem wrażenie, że każdy jest taki sam, tylko bohaterowie na trzecim planie się zmieniają (inny pacjent do zdiagnozowania). Ale taka jest w zasadzie tylko część pierwszego sezonu. Już w drugim akcja koncentruje się w większym stopniu na bohaterach. Im dalej, tym lepiej, jeśli, oczywiście, ktoś lubi śledzić, jak rozwijają się bohaterowie i relacje między nimi. No i będzie Trzynastka. Ostatnie dwa to w zasadzie House w roli głównej, a przypadki, którymi się zajmuje, w ogóle przestają mieć jakiekolwiek znaczenie (przynajmniej ja to tak zapamiętałem).
Czasami są dłużyzny i gdyby skrócić serial o 2 sezony, to byłby idealny, ale i tak warto obejrzeć.

walterbenjamin

dzięki za odpowiedź, w takim razie zaczynam oglądać jestem w 6 odc.

To fakt odcinki są prawie takie same dlatego początkowo serial troszkę nudzi ale jak piszesz że będzie się to zmieniać to jestem przekonany :)