Pytanie jak u góry :) Ja dosyć lubie "Detektywa Monka","Przygody Merlina", czasem oglądne "Kości", a jeśli chodzi o polskie, to tylko "Ranczo" trzyma poziom!
"Pod osłoną nocy" o wampirach szkoda ze tylko jeden sezon nakręcili ;/
a oprócz tego kryminalne "Wzór" "Jedenasta godzina" "CSI"
kiedyś jeszcze oglądałam "Ostry dyżur" ale ostatnio za dużo w nim romansów itp
I jeszcze "Z archiwum X" i "Herosi"
a z polskich "Czas honoru" i "13 posterunek" ;P
Jest trochę tego ale House w czołówce ;)
"Detektyw Monk" zaraz po Housie
Kiedyś jeszcze lubiłam "Zagubionych" ale po 3 sezonie przestałam oglądać
Zdecydowanie Dexter oraz 24 -> jeden z lepszych seriali wg. mnie :) Oprócz tego Heroes, Lost, Fringe, True bLood z tych co obecnie lecą. Jest tego trochę :)
Z mojej strony do listy już wymienionych dorzucam "Third watch". Zapomniałam ;p
Dexter, Szesc stop pod ziemia oraz komedie Diabli nadali, IT: Crowd Technicy magicy ;)
pzdr House jest swietny
1. Przyjaciele
2. Dr. House
3. Lost
4. Gotowe na wszystko
lubie jeszcze monka i plotkara tez jest ok.
Oprócz Housa to Dexter, Gotowe na wszystko, Przyjaciele, Califonication i How i met your mother. Sex w wielkim mieście też jest całkiem fajny:)
1. Dexter
2. Dr House
3. Skazany na śmierć
4. Zagubieni
5. Przyjaciele
Jeszcze bardzo lubie Californication, Nie z tego świata i Kompania braci ;)
Dr House i Lost, czasem sobie obejrze Herosów , 4400 albo 90210. Ale i tak House rządzi!
lie to me, przyjaciele, kiedyś lost, ale tylko do 2. sezonu, z polskich to tylko ranczo i do końcówki brzyduli się przyczepiłam:D
CSI Miami
Californication
Sons of Anarchy
Shield
Nurse Jackie
House (kolejnosc przypadkowa)
i pierwsze 2 sezony Hotelu Babylon
a z polskich to chyba tylko Odwroceni a kiedys ogldalam Londynczykow ktorzy tez byli w miare fajni:D
No więc tak moje ulubione to: z zagranicznych:
1.Dr. House 2.Zagubieni 3.Córki McLeoda 4.Herosi 5.4400 6.Hotel Babylon 7.CSI (M. NY. LV.) 8.Horoskop Śmierci 9.Bestia 10.Terminator Kroniki Sary Connor 11.Kości 12.Nieustraszony(Nowy) 13.Pod Osłoną Nocy 14.Kyle XY 15.Powrót Do Życia 16.Bananowy Doktor 17.Bionic Women:Agentka Przyszłości
18.Jaś Fasola 19.Wzór 20.Miecz Prawdy 21.MacGyver 22.Szkoła Złamanych Serc
W tej chwili tylko tyle sobie przypominam.
Polskie:
1.Ranczo 2.M Jak Miłość 3.Barwy Szczęścia 4.Plebania 5.Na Dobre i Na Złe 6.Biuru Kryminalne 7.Malanowski i Partnerzy 8.Pit Bull 9.Świat Według Kiepskich 10.Daleko Od Noszy 11.Lokatorzy, Sąsiedzi 12.Miodowe Lata 13.Faceci Do Wziecia To chyba tyle.