PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House
użytkownik usunięty
Rogson

Obawiam się że twórca House'a nie czyta filmwebu.

ocenił(a) serial na 10
Rogson

może w takim razie zacznij oglądać Simpsonów skoro House Cię przerasta...

k_nie

;D

ocenił(a) serial na 10
LubieWieszaki

Cóż, z zakończeniem House'a jest taki problem, czy fani kochają ten serial na tyle aby pozwolic mu odejść, żeby nie zmienił się w 'Modę na sukces'...

Shayera

Przecież ja nic nie powiedziałam :D

ocenił(a) serial na 9
Shayera

chyba kazdy wie że zakonczenie serialu jest nieuniknione i wiemy tez ze mało prawdopodobne jest aby byl 10 sezon juz 9 jest niepewny, ba moze nawet juz wiadomo że go nie bedzie;)
każdy tylko bedzie sobie myślał że szkoda że już koniec ze chcemy jeszcze że jakieś nowe przypadki nowe losy głownych bohaterów których życiem żyliśmy przez już 7- 8 lat, ale niestety pozostanie nam tylko powtórnie obejrzeć ten serial za powiedzmy kilka lat i Cieszyc sie z tego że powstał i czekać na inne dobre seriale

ocenił(a) serial na 8
Rogson

a ktos ci kaze ogladac ? to moze skoro tak nie lubisz tego serialu to poogladaj ten prymitywny świat wg kiepskich ktory gowno wnosi do zycia.

olka19_19

Jezus Maria, czy fakt, że ktoś nie lubi waszego ukochanego House'a stawia go na równi z jamochłonem? Śmieszą mnie osoby, które stosują filozofię: nie oglądasz mojego ulubionego serialu = jesteś idiotą, niewrażliwym burakiem i najlepiej wyrzuć tv, bo nie zrozumiesz nawet telezakupów...
A co do tematu - o tym, że pora kończyć chyba najlepiej świadczy fakt, że nawet samym aktorom średnio chce się to ciągnąć.

ocenił(a) serial na 10
Rogson

Jaki wstyd!!! Wstyd byłby wtedy gdyby serial okazał się niewypałem. A tu mamy 5 genialnych sezonów i 2 trochę słabsze. W temacie poniżej tego napisałem spioler z którego wynika że w ostatnim sezonie House wróci do starych nawyków, czyli wraca na właściwy tor. Przeczytaj go. House rządził, rządzi i będzie rządził!!!

ocenił(a) serial na 9
Rogson

Housa uwielbiałam... do 3odcinka 6sezonu. reszta jest okropna i aż wstyd nazywać to tym samym tytułem. z resztą co to za House bez Cheasa? skoro nawet ekipa ma dość to chyba faktycznie czas kończyć

ocenił(a) serial na 10
Deddlith

Gdzie ty nie masz Chase'a ? Ja jakoś nie zauważyłem jego braku w ostatnich sezonach a i w 8 też będzie