Dzis po emisji 2 odcinkow serialu , tvp 2 wyemituje wywiad Tomasza Kammela z Hugh Laurie'm
"Dr House czuje bluesa" - 22:25
L -House nie umarl
K - Chcesz powiedziec , ze moze kiedys ?
L- House nie umarl ...
Calkiem znosny wywiadzik o wszystkim i o niczym . Mily akcent z ta plyta Dzemu , ciekawe czy kiedys poslucha Ryska .
Na stronie Onet.pl była zapowiedź tego dokumentu i w tej zapowiedzi pojawił się pytania, które nie pojawiły się na dwójce. M.in. o tym, że Hugh Laurie mieszka z polskimi dyplomatami lub dlaczego pianino na okładce jego płyty jest takie małe.
No właśnie trochę się rozczarowałam, trochę za dużo tego "niczego", miałam wrażenie że Hugh tylko czekał aż się skończy.
Aczkolwiek, tym wywiadem jeszcze bardziej upewniłam się że Laurie to naprawdę świetny facet :)
Laurie powiedział, że scenarzyści przerobili już chyba choroby wszystkich możliwych części ciała....
Chociaż może kiedyś po małym "oddechu" okaże się, że zmęczenie materiału jeszcze nie nastąpiło. Byłoby fajnie; ale z drugiej strony, gdyby miało się okazać, że nowe odcinki będą naciągane to może lepiej niech historia skończy się na ośmiu sezonach.
Nie widziałam wywiadu, ale gdy zobaczyłam w reklamie, że Kammel ma prowadzić wywiad taka była moja reakcja:
Hahahahaha... to tak serio?.... hahahahah
Kammela wysłali do wywiadu z Hugh :D