http://tvline.com/2012/04/19/house-series-finale-spoiler-everybody-dies/
Portal tvline.com zdradzil dzis, ye ostatni odcinek sezonu, czyli rowniez serialu bedzie nosil
tytul EVERYBODY DIES. Az boje sie pomyslec, co to oznacza...
zastosowałam za duży skrót myślowy. Chodzi mi o to, że tytuł brzmi trochę złowieszczo, ale nie czepiam się w żaden sposób. To 'ups" było w odniesieniu do tego, co może zwiastować "Everybody dies"...
Też się tego obawiam. Zwłaszcza, że według niektórych informacji lekarz może stać się pacjentem. Nie wiem, czy chodzi o House'a ale mimo wszystko tytuł brzmi grożnie.
Serial zaczął się od Everybody Lies, a a kończy Everybody Dies. Piękne zakończenie :)
Też mi się to podoba. Z początku byłem negatywnie zaskoczony tytułem, wydawał mi się za oczywisty i prosty (Ba, nawet na Filmwebie ktoś zasugerował dokładnie taką nazwę odcinka) ale jak teraz o tym pomyślę, to tworzy on pewien klimat.
Ja też nie mogę się doczekać. Ciekawe, co scenarzyści wymyślą. Mam nadzieję, że będzie to coś zaskakującego.
No, to prawda. Ale będzie się pewnie składał z wywiadów z aktorami i producentami. Może być ciekawy, ale ja chciałbym coś, co trochę popchnie fabułę. Może dwuczęściowe zakończenie? Skoro 13 wraca na dwa odcinki...
To prawda. Mam nadzieję że ostatnie odcinki serialu będą dobre. Jeszcze do tego tytuł ostatniego odcinka... Mimo wszystko mam nadzieję że nie chodzi ani o House'a ani o 13. Raz , że bardzo lubię obie te postacie, a dwa, że byłoby to IMO za proste. Chociaż pewnie już możemy spodziewać się, że umrze ktoś bliski House'owi. Wilson? Zważając na to, że jest onkologiem, ciekawie byłoby, gdyby umarł na raka, jeszcze biorąc pod uwagę tytuł 19 odcinka. Chociaż tajemniczym C-word mogłoby być, równie dobrze jak ktoś zaproponował na jakimś forum Citizenship. Biorąc pod uwagę list jaki dostała Dominika, to jest chyba najbardziej prawdopodobne
Tak, ale w porównaniu z Gregiem Yaitanesem który ma na koncie 30 odcinków to nawet nie ma co porównywać :)
Miejmy nadzieję, chciałbym kiedyś obejrzeć jakiś jego film. Zresztą, czy Hugh nie mówił, żę po Housie kończy karierę aktorską i zostaje reżyserem?
Coś takiego mówił, ale najpierw chce pobyć trochę z rodziną. Z niecierpliwością też czekam na nową płytę. Let Them Talk była genialna. Albo ta piosenka http://www.youtube.com/watch?v=vvd5i-H-nIU&feature=my_liked_videos&list=LLv-IWJr _DdGbEPGcgkkawFw
Ah, pamiętam tą piosenkę, była w 7x15 :) Płyty Hugh jeszcze nie mam, ale ja szczerze powiem rzadko kupuję sobie gadżet typu lyty muzyczne, czy filmy. Wychodzę z założenia, że po co kupować plytę z odcinkami House'a, jak mogę sobie obejrzeć online? Ewentualnie kupuję jak znajdę jakąś dużą obniżkę. Ja po oryginalnej cenie kupuję ewentualnie gry, i to jak znam serię i wiem że się nie zawiodę.