Wątki z Chasem i Cameron po prostu żałosne. Zaczęło się dziać ciekawie pod koniec 5-tego sezonu i początku 6-stego, ale teraz to tylko tendencja spadkowa. Mam nadzieję, że wykrzesą coś oryginalnego (po co sprowadzać starą ekipę? Coś świeżego by się przydało).
pzdr
A tak w skrócie mógłbyś streścić, co się tam takiego dzieje? Zabieram się do oglądania tego sezonu od paru dni, ale jakoś mi nie idzie :)
Ciężko trochę tak opowiedzieć w skrócie :) Obejrzyj sama i potem wypowiedz się, czy Ci się podobało :) Początek mi się podobał, ale teraz już jest robi się nuda. Zawiodłem się sromotnie ;]
pzdr
Zgadzam się zaczyna być nudnawo a na dodatek scenarzyści na siłę rozdzielają Housa i Cuddy wpychając Lucasa do środka. Najpierw ona chciała a on nie, teraz on chce a ona nie, potem znowu im się odwidzi... Dużo ciekawsze byłyby ich sprzeczki jako pary i mniej irytujące. Szkoda gadać. A kiedyś to było takie ekscytujące...
Zgadzam się, że jest coraz mniej ciekawie. Jak tak dalej będzie to na ty sezonie mogliby zakończyć - jeśli o mnie chodzi.
mnie od samego początku ten sezon nie porwał. końcówka piątej serii była świetna, a potem ten pobyt house'a w psychiatryku i w ogóle ten dwugodzinny odcinek- trochę przekombinowane. myślałam, że potem będzie lepiej, ale niestety trzeba przyznać, że 6 sezon nie jest za dobry. a wątek cuddy i lucasa jak dla mnie beznadziejny:/ w ogóle nie pasują do siebie
No to z Cudy też porażka.
Ale ogólnie zdupili, bo niby przerobili go trochę w tym psychiatryku, a 2 odcinki później już był taki jaki jest.. Wiadomo że wszyscy kochamy Grega za to jaki jest, ale mogli dłużej pociągnąć tą jego przemianę.
pzdr