Miazga. Wilson z rakiem. Byłam pewna a nawet tego chciałam żeby house zakończył swoje życie pod koniec sezonu. Idealne zakończenie - zawsze nieszczęśliwy bohater umiera nieszczęśliwie tak jak żył. A tu się okazuje że będzie gorzej - dalej będzie nieszczęsliwy, bez najlepszego przyjaciela i prawdopodobnie żony, bo Dominika raczej do niego nie wróci. Ironia losu.
To ma być kolejny test po Cuddy?
Może House też "zakończy życie"? kto wie? Moim zdaniem Wilson to będzie tylko jeden odcinek a następny podobno House ma zniknąć późneij ma być 13. Ale wątpię żeby ona umarła bo tego byłby chyba za dożo. A ostatni? Kto wie może nie umze House a może on? a może nikt? Tylko stanie się coś co zakończy jakiś "etap" jego życia?
myślę , że najlepsze zakończenie to odcinek 90 min z Cuddy i pierwotnym zespołem rozwiązującym przy białej tablicy interesujący przypadek bez głupich dowcipów i rozważań na tematy prywatne załogi , nikt nie umiera/poza może pacjentem/ serial zawisa w próżni i można zrobić film fabularny albo ruszyć kiedyś dalej .po prostu wrócić do korzeni
weź, ile można ciągnąć... 8 sezonów to i tak dużo. jak dla mnie mogło się skończyć na 5., no ale jest nieźle:)
Mimo że niechętnie rozstaję się z tym serialem, to też twierdze że zakończenie na 5 serii byłoby idealne... House trafia do psychiatryka najlepiej jeszcze nie z własnej woli.
Btw. Tytuł ostatniego odcinka "everybody dies" oprócz tego że nawiązuje do pierwszego (everybody lies) jak dla mnie zapowiada sporą ilość nieboszczyków... Z jednej strony czekam z niecierpliwością co tam scenarzyści szykują a z drugiej chciałbym jeszcze sporo odcinków :)
Wilson będzie musiał mieć przeszczep, a Hous się podłozy i mu coś tam podaruje - ginąc hmmmm tak sobie na poczekaniu wymysliłem ...
sytuacja nam się trochę oczyszcza, wiemy więcej, ale dalej mozna się opierac głównie na domyslach... jestem ciekawa jak rozwiążą cały ten wątek z więzieniem. House cierpi bo jego najlepszy przyjaciel, jedyna bliska osoba jaka mu została umiera, a niewielki czas jaki im pozostał w ciagu krotkiej chwili zostaje odebrany.
Nie wiem, czemu, ale automatycznie po tym, jak okazało się, że House musi wrócić do więzienia, przebrnęła mi przez głowę myśl, że uciekną gdzieś razem z Wilsonem. Ale nie wiem, czy to do konca wpisuje się w konwencję serialu...
grstuluję jakoś nikt nie zauważył , że byłaś najbliżej .czyli najlepiej Go znasz dziwię się , że nikt Ci nie pogratulował .Nieładnie bo chyba nikt nie podziękował tłumaczom a wszyscy czekali szukali tekstu.Jeszcze raz gratuluję intuicji
To fakt, moje przypuszczenia okazały się trafne. Realizacja jednak przerosła moje oczekiwania :-) No i dziękuję.
Już od dłuższego czasu nie oglądałam serialu, widziałam ostatni odcinek (MUSIAŁAM dowiedzieć się, jak go skończą;). Może ktoś mi napisać jak skończył się wątek (i związek) Cameron i Chase'a? Oglądałam jak się rozstali (rozwiedli?) i nie wiem czy później było coś jeszcze. Z góry dziękuję za odpowiedź :)
Oglądanie tylko ostatniego odcinka serialu jakim jest "Dr. House" to jak wyskoczenie z beznadziejnym żartem na imprezie. Dodatkowo związek Cameron i Chase zakończył się jakoś w 6 sezonie więc nawet ciężko było sobie przypomnieć, a dziura fabularna jest ogromna porównując do ostatniego odcinka. Tak więc Cameron zachowała się jak moja ex, zawaliła focha, że nie było po jej myśli bo Chase się zaangażował za bardzo w związek, a nie tak miało być. TADAM!