PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Zakończenie

ocenił(a) serial na 10

Jak ogólnie wiemy serial Dr House to jeden z przebojów telewizyjnych ostatnich lat,jednak by nie robić z tego "Mody na Sukces" czy polskiego "Klanu" zastanawiałem się jak mógłby serial się kończyć (abstrahując od tego,myśl o zakończeniu emisji serialu jest nie do zniesienia),tak więc wysunąłem kilka propozycji zakończenia:

1.Jak pokazuje końcówka 2 sezonu może pojawić się psychopatyczny pacjent, który nie zrozumie żartów House'a i go zastrzeli,ale to najmniej prawdopodobny scenariusz;

2.Mark czyli mąż Stacy byłej ukochanej głównego bohatera może umrzeć lub dojść do rozwodu co kto wie,może doprowadzić do ponownego zejścia Hose'a i Stacy;

3.Ewentualny związek z Cuddy

4.Według mnie najlepsza opcja to obecna miłość House'a czyli Cameron i ślub bez dalszych perypetii bo po co psuć to co doskonałe

Pozdrawiam fanów serialu i tych,którzy nie znają serialu

p.s. A jakie wy moi drodzy macie propozycję????

Slipknot

Dla mnie House to przede wszystkim serial medyczny. Podobają mi się wątki obyczajowe, chyba, że robią się zbyt przekombinowane, ale nie wydaje mi się, żeby trzeba było koniecznie House'a z kimś wiązać. A najlepsze zakończenie to chyba zostawienie wszystkiego w spokoju, by każdy mógł sobie dopowiedzieć odpowiednie rozwiązanie, które mu się podoba :]

ocenił(a) serial na 10
Ktoszapanemstoi

Zgadzam się z tym,że jak wiesz nie chodzi tylko o dopowiedzenie,zauważ,że jedynym plusem np seriali latynoamerykańskich jest to,ze w końcu się kończą,nawet jeśli są bardzo dobre,to jest serial medyczny,a pewnie,ale przykład "Ostrego Dyżuru" no ileż można było ciągnąć ten serial.A w kwestii dopowiadanie sobie zakończeń, to nie zgodzę się,ale to kwestia punktu widzenia,lubię ten serial i mógłby on trwać jeszcze parę sezonów,ale aktorzy w końcu się znudzą i tak rozmyślam jak skończyć coś co jeszcze się nie znudziło bohaterom serialu.

ocenił(a) serial na 8
Slipknot

Wolałbym żeby się związał z Cuddy ;) Albo z Wilsonem hehe. Wilson rządzi :) Te jego teksty i Housa.. cudo :) Czasami aż żałuję, że nie mam ich za kumpli heh. Z nimi by był ładny brecht.

pzdr

ocenił(a) serial na 10
Kwic

Może dlatego zaproponowałem Cameron bo lubię tą aktorkę (Jen Morrison),ale i tak to scenarzyści sami wymyślą co chcę zrobić, a swoją drogą mieć takich kumpli jak Wilson i House to świetna sprawa,również pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Slipknot

ja mam następującą propozycję wydarzeń:

Cameron z litości zwiąże się z człowiekiem horym na AIDS, sama zarazi się tą chorobą i na nią umrze
Chase umrze zagryziony przez kangury podczas wakacji u rodziny w Austarlii
Foreman umrze wbity na pal przez kuklux klan (jakkolwiek się to pisze)
House umrze z przedawkowania leków przeciwbólowych
Cuddy umrze z przedawkowania papierkowej roboty
Kutner umrze przy użyciu defibrylatora
Trzynastka umrze na Huntingtona
Taub'a zabije zazdrosna żona
Wilson umrze z braku przyjaciół

trzeba tylko ustalić kolejność :)

ocenił(a) serial na 8
buzor

Z Cameron i Foremanem nawet dobre, reszta mi się nie podoba ;]

pzdr

ocenił(a) serial na 10
buzor

Ciekawa teoria nawet z "horobą",ale i tak wszystko w rękach scenarzystów,jeszcze raz pozdro

ocenił(a) serial na 10
Slipknot

Czyli nie ma więcej propozycji????Ale fanów serialu jest dużo jak widzę,a teraz z innej beczki wiadomo może na kiedy planowany jest 2 sezon Dr House'a na AXN lub na TVP 2????

Slipknot

2 sezon już był na AXN
Na TVP przerwali na okres wakacji - stanęło na 2x15 bodajże i powtarzają cały 1 sezon

Ja jestem już po wszystkich 4 sezonach i czekam na 5 (od września w FOXie)

ocenił(a) serial na 10
BeKaeS

Tzn na początku czerwca skończył się1 sezon wiem bo oglądałem i trochę drugiego,ale drugi mam na płytach i dopiero teraz się skumałem jak zobaczyłem,że to właśnie drugi,wcześniej się tym nie interesowałem,a o tym,że na AXn jużbył to przeczytałem na ich stronce,ale pomyślałem,że może ktoś wie czy jak powtórzyli 1 sezon to kiedy puszczą drugi raz jeszcze?