Hugh Laurie jako Dr. House jest moim nowym bohaterem. Czy człowieka aroganckiego, egoistycznego, nie lubiącego ludzi i zbyt pewnego siebie, można polubić i uznać go za ulubionego serialowego bohatera? Zdecydowanie tak!!! Nie będę się zbytnio rozpisywał i ujawniał więcej szczegółów, ale Dr. House bije na głowę wszystkich innych bohaterów seriali (a widziałem i oglądam ich dużo). Dlaczego? Bo gdy pojawia się na ekranie panuje wtedy niesamowita aura, magia i podziw wobec jego osoby. Nie jest to zwykły serial o grupie nudnych i perfekcyjnych lekarzach typu: Ostry Dyżur czy Chirurdzy. Ten serial ma w sobie to coś* czego nie ma żaden inny, a postać stworzona przez Hugh'a Laurie to mistrzostwo świata.
Dlatego też nie wahaj się - ściągaj to, bo w polskiej TV raczej tego nie zobaczysz, nie mówiąc już o DVD wydanym na Polske, które nigdy się nie ukaże.
Jakby nie patrzeć serial jest chyba best ever made. Dr House i jego cynizm - idol :)
Zgadzam się w 100% z tym co napisałeś!!! Ale co do ostatniego zdania "Dlatego też nie wahaj się - ściągaj to, bo w polskiej TV raczej tego nie zobaczysz, nie mówiąc już o DVD wydanym na Polske, które nigdy się nie ukaże." nie miałeś racji:P bo przed chwilą oglądałam ten serial na TVP2 :) Pozdrawiam
w sumie to nie masz też racji co do tego, że DVD nie wyszło. Ja z Housem pierwszy raz spotkałam się na lekcji języka angielskiego. Moja nauczycielka ma manię seriali i przyniosła nam ten film w oryginalnej wersji DVD z napisami polskimi.
ok masz racje, rzeczywiści serial i głowny bohater po prostu rzadza, ale nie obrazaj takiej klasyki jak ostry dyzur, bo w sumie od tego sie wszystko zaczeło,,, a tym bardziej chirurgów, to tez zajebisty serial, po prostu w inny sposob ukazuja
w chirurgach bardziej stawiaja na relachje z pacjenatm,i io tp
w housie głownie chodzi o chorobe doktora i dazenie do wyjasnienia... :) pozdrawiam serdecznie
Zgadzam się genialny serial, strasznie mnie wciagnął i oglądam go z wielką przyjemnością czego dużą zasługą jest postać dr haus'a. Owszem trudno o taki serial teraz ale serial chirurdzy? Dla mnie jest na równi wspaniały z Hausem, chodzi w nim troche o co innego ale fabuła znudzić nie może;)
Housa lubi się za to, że jest tak daleki od ideału, ja go uwielbiam. Dla mnie to ideał mężczyzny:). Inteligentny, cyniczny, trochę wredny, arogancki, starsznie pewny siebie. Ma problemy, ale nie chce o nich gadać, ogólnie jest świetny.
taak, serial jest rzeczywiście znakomity, oglądam co dzień na axn i nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej. Jestem oczarowana, tytułowy dr. House jest niesamowity, nie można sie nim znudzić. Rewelacyjne poczucie humoru i nieprzewidywalność która każdego może zbić z tropu.
To jest to, po prostu serial wszech czasów.
Ja ogladam juz 3 serie w telewizji N, bardzo mi odpowiada takie poczucie humoru jakie funduja nam w serialu, dr House ma świetne teksty^^
masz zupełną racje serial bije na głowę inne seriale o lekarzach, a poza tym oprócz ciekawych dolegliwości pacjentów humor House'a bije wszystko na głowę :-) pozdrawiam
Nic dodać, nic ująć :) Wszystko już napisaliście ;p nie pozostaje mi nic innego jak zgodzić się z Wami :) Dr House jest świetny :D
Wszyscy macie rację! House ma świetne texty, Hugh Laurie świetnie się spisał. W ogóle ten serial jest rewelacyjny!! Uwielbiam go!