PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

aktorzy

ocenił(a) serial na 10

czy wie ktos moze ile aktorów odejdzie i zabraknie ich w 8 sezonie

madd_dog_2

jak na razie na pewno nie będzie Lisy Edelstein.
na chwilę obecną również Jesse Spencer nie podpisał kontraktu, ale znając jego przeszłość i podpisywanie kontraktów w ostatniej chwili to podejrzewam, że się jednak pojawi :)

ocenił(a) serial na 10
madd_dog_2

Czytałem że Cuddy chcą zastąpić inną aktorką albo awansują Wilsona na stanowisko dyrektora.

house90

możliwe, że ktoś nowy się pojawi. po odejściu tej nudziary mają wielkie pole do popisu i poprawy fabuły.

ocenił(a) serial na 10
tess_harding_2

Tylko żeby to był ktoś konkretny.

house90

ja wciąż mam nadzieję, że wróci Cameron. jeśli o mnie chodzi to ona by była świetnym administratorem. raz zastępowała Cuddy i była w tym niezła, poza tym tylko ona poza Cuddy potrafi trzymać House'a w ryzach. ale to się nie stanie bo Jennifer Morrison gra w nowym serialu i jeśli się pojawi to tylko na chwilę. ale w to też szczerze wątpię. chociaż na ostatni sezon mogłaby wrócić.
Wilsona nie widzę jako adinistratora. jest fajny, ale jest zbyt miękki na to stanowisko. musiałby odmawiać House;owi a to rqaczej niemożliwe.

ocenił(a) serial na 10
tess_harding_2

Cameron nie wróci, jak kończyła pracę w serialu to pokłóciła się z Davidem Shorem.

house90

pierwsze słyszę a wiem o serialu i aktorach wszystko. może jakieś źródło?
ona nie wróci bo gra główną rolę w Once upon a time, który zaczyna się mniej więcej w tym okresie co 8 seria House'a, więc nie spodziewam się jej powrotu.