niedawno byl 1 ten serial zasluguje na wyzsze miejsce jeden z najlepszych seriali w histori
Bo ludzie wolą głupiutkich przyjaciół i 10-ODCINKOWY serial wojenny. I uważają że 5 sezon był zły i im się zakończenie nie podobało bo zbyt fantastyczne było. Jak człowiek eksperymentuję na swoim ciele, żre silne tabletki na ból jak cukierki, był postrzelony i w ogóle to wiadomo że może w końcu mieć halucynacje. Tym bardziej że Vicodin należy do grupy opioidów
dla mnie powinien byc 2 albo 3:) za kompania braci oczywiscie. Co do przyjaciol to ciezko mi oceniac:) ale Dexteraz zaczelam ogladac i nudzilam sie jak nie wiem co:) ale podobno niektorym sie podoba... mnie nie przekonuje:)
House nie jest najlepszy. Przyznam ze serial znakomity, jedyny w swoim rodzaju. I byc moze najlepszy jaki widzialam do tej pory. Ale wierze,ze Kompania Braci (10 odcinkowa - i co z tego???? patrzac na to z tej perspektywy 1 powinna byc moda na sukces) zasluguje na wyzsze miejsce nic house, bo nie jest tylko glupia historyjka o aroganckim lekarzu.
co nie zmienia faktu ze house ma u mnie 10
moda na skces to jest żałosna opera mydlana. ludzie tam potrafia przez 10 odcinków schodzić po schodach, film który leici z 18 lat, nie ma konkretnego wątku ani nic ciekawego do opowiedzenia (żadnej ciekawej opowieści) leci sobie coś i tyle. moim zdaniem to poiwinno być na szarym końcu, a house jest extra
Co za różnica na którym miejscu jest House? Dla mnie osobiście jest najlepszy, i żaden ranking tego nie zmieni. A że seriale i filmy o wojnie zawsze są oceniane wyżej niż na to zasługują? Tak już jest, nie wiem czemu. Dextera nie oglądałem, więc się nie wypowiadam. "Przyjaciół" nie lubię, ale mam gdzieś, co jest wyżej w bądź co bądź nic nieznaczącym rankingu.