PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

nie potrafię zrozumiec fenomenu tego serialu. Dotrwałem do połowy 1 sezonu i zrezygnowałem. Dla mnie to po prostu kolejny procedural, w którym co odcinek mamy to samo. Do szpitala przyjeżdża pacjent. pierwszy sposob nie dziala, druga metoda musi sie udac, jednak zawodzi. W koncu "genialny" House dostaje olśnienia. i tak co odcinek.
Skoro jest takim rewelacyjnym medykiem to dlaczego zawsze musi się kilkukrotnie pomylić? Wytrzymalem do polowy 1 sezonu, odcinku chyba z baseballista.

Wytłumaczcie mi skąd taki hajp na ten serial?

amanseo

Oceniasz serial po obejrzeniu połowy 1 sezonu?

amanseo

Właśnie o to chodzi w tym serialu, że w każdym sezonie jest kilka odcinków odbiegających od rutyny, a w ostatnich sezonach to już całkiem się dzieje. Niestety, ale jeśli chcesz odkryć fenomen tego serialu, to musisz obejrzeć o wiele więcej odcinków.

amanseo

Nie przepadasz za proceduralami? Witaj w klubie. Nie przepadam za House'em i tego typu serialiami, ale wydaje mi się, że fenomen tego tytułu stoi za naprawdę świetnymi dialogami i samym House'em, którego postać jest genialna (obejrzałem co nieco). Nie wyobrażam sobie jednak serialu o szpitalu bez proceduralowego schematu, w