Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503035
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

co wy w tym serialu widzicie ludzie??siedzicie tylko przed TV i gapicie się w te wszystkie
głupie seriale. nawet wiecie, że dobry film i serial możecie sobie zobaczyć przez neta, ale
wolicie kisić się cały piękny dzień nad jakimiś kiepskimi czy housem. oglądając simpsonów
zamiast dostrzec w sobie postać homera i śmiać się "jacy my jesteśmy głupi jezu"
śmiejecie się: "jacy ci amerykanie głupi". nie rozumiem tego. oczywiście mogą ten serial
oglądać normalni ludzie, ale jest on denny

ocenił(a) serial na 10
napruto

House MD vs The Simpsons. Nosz kuffa żeś wybrał.
Obejrzałbyś trochę więcej niż ten jeden czy dwa odcinki to byś zrozumiał. Że to tak naprawdę House nie jest o jakimś mądrym doktorku co leczy głupich ludzi, ma pewne, dość głębokie, podłoże psychologiczne. A Simpsonowie? Za kreskówkami nie przepadam. Kiedyś udało mi się obejrzeć sezon czy dwa FG, TS wyleciał po zaledwie kilku odcinkach. Homera mam już jednego w bliskim sąsiedztwie, oglądanie kolejnego to trochę za dużo jak na moje możliwości. Humor tam prezentowany jest wg mnie na dość niskim poziomie, jest to coś, co bezmyślnie oglądasz, bez jakiegokolwiek zastanowienia, w końcu to kreskówka.

ocenił(a) serial na 8
napruto

Napisał fan Gwiezdnych wojen i Indiana Jones'a. Dr House'a nie jest denny, a wręcz inspirujący. On wnosi więcej niż kreskówka dla dzieci, a może i nawet pokazuje inny punkt widzenia;
tylko po obejrzeniu pewnego odc. tego serialu, gapiłam się w ścianę pół godz..(tylko fani mnie zrozumią)

dlaczego "wszyscy" kochają ten serial? - nie wiem, a może po prostu znudzili nam się filmowi doktorzy o dobrych serduszkach.

Jus_tynaa_a

po obejrzeniu którego odcinka tak miałaś? ;)

ocenił(a) serial na 8
magg1e

se05e24

ocenił(a) serial na 10
napruto

I po co mu odpisujecie nie widzicie że mamy trolla napinacza na pokładzie? jak zobaczy że nikt nie złapał sie na prowokacje to sie potnie i będzie spokój^^.

ocenił(a) serial na 7
rico jonason

mogłem napisać coś takiego na forum równych dla telemaniaków "kiepskich", którzy od tego serialu jest większą tandetą

ocenił(a) serial na 10
napruto

tak. pan napruty wie lepie niz kilkadziesiat milionow widzow Housa. nie mowiac juz o kazdym szanujacym sie krytyku filmowym, ktory wie, ze House to swietny serial.

ale po co ja to mowie ? pan napruty wie lepiej .

użytkownik usunięty
damian_filmweb

Może kilkadziesiąt milionów widzów House'a to debile? I jakim autorytetem mają być dla niego szanujący się krytycy filmowi?

ocenił(a) serial na 10

A może kilkadziesiąt przeciwników House'a to debile ? To może działać w obie strony

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Zief. Kolejny flame wywołany z czyjegoś widzimisię? Dobra, idę pooglądać House'a, tutaj nic ciekawego nie znajdę ;)

ocenił(a) serial na 9
napruto

marna imitacjo trolla - GTFO my internet.

ocenił(a) serial na 7
meganne

sorki, ale wkurza mnie jak widzę gówniarzy z 3 może 4 klasy, którzy rozmawiają o tym jaki to problem jakiś ataków organów płciowych z house'a był genialny, odwracam się i co widzę??? jakieś 2 stare baby wracają z warzywniaka i ględzą o tym samym!

napruto

masz problemy relacyjne z reszta spoleczenstwa, jestes wyrzutkiem ktory nie potrafi prowadzic dialogu z drugim czlowiekiem, swoje nieprzystosowanie tlumaczysz faktem ze jestes oryginalny stawiajac sie w opozycji do bardzo popularnego, dobrze przyjetego przez krytykow serialu, pokazujac ze nie tylko jestes zbyt inteligentny i uswiadomiony aby ogladac ten serial ale takze rozrzerzasz ta teorie na inne aspekty swojego zycia vide aspolecznosc... niestety nie zmienia to faktu ze jestes malo inteligentna jednostka z mania wyzszosci ktorej nabrzamiale ego przyslania choc cien mozliwosci ze to wlasnie ty mozesz sie mylic zwlaszcza ze sam stawiasz sie w takim polozeniu przypuszczajac atak nieprzygotowany zarowno retorycznie jak i merytorycznie...jesli rzeczywiscie masz problemy to z checia cie pocisne, jesli natomiast jestes trollem to z przyjemnoscia sie pobawie z tego samego powodu co gra w snake'a na telefonie - nie zajmuje mi to dluzej niz kilka minut.

ocenił(a) serial na 9
glodnystudent

szacun!

użytkownik usunięty
napruto

Nie wiem po co ten temat się tu pojawił ?

nie wiesz

ocenił(a) serial na 10
napruto

W odpowiedzi na post napruto. Kto cie tu wpuścił trollu? Lepiej usuń konto tu konto i idz do swoich pobratańców Trolli na onecie lub wp. Jak ci nie pasuje serial to sie nie odzywaj. Gówno mnie obchodzi twoja opinia. Z twojej wypowiedzi mozna wywnioskować że jesteś niepełnosprawny intelektualnie czym obrażasz ludzi chorych. Paszoł won z forum gnido.

ocenił(a) serial na 7
house90

filmweb jest od tego, że każdy ma swoje gusta. i nie jestem trollem

napruto

Na początku zaciekawił mnie ten serial, ale z czasem zrobili z tego serialu melodramat... Postać Housa jest ciekawa ale nie jest wieczna

ocenił(a) serial na 10
snajper414

Ja uwielbiam ten serial, te zagadki medyczne, podłość Housa. Dla mnie serial jest świetny ale pierwsze miejsce dla mnie i tak ma serial Pamiętniki Wampirów :)

ocenił(a) serial na 8
napruto

2 sprawy.
1) dlaczego mam w sobie dostrzegać Homera? Ja jestem 100% Marge.
2) Skoro serial jest denny, to czemu oceniasz go na 7? To wysoka nota. Ja tak oceniam np. filmy: Rzeka tajemnic, Drabina Jakubowa, Przylądek strachu, Człowiek słoń, Jeździec bez głowy, American Beauty. Generalnie filmy, o których nigdy nie powiedziałabym, że są denne. Denny to tak około 4-5 max jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 8
Fiorentinka

5 dla dennego filmu? ja dennym daje maksymalnie 3. ;) 5 to film, który można obejrzeć, jeśli się nudzi lub chce zrelaksować przy czymś niezbyt wymagającym. Ale też rozbawiło mnie, że autor tematu oburza się na 'fanów' House, podczas gdy sam ocenił go na 7 punktów, co oznacza, że uznał go za dobry.
Dziwactwo.

ocenił(a) serial na 7
Fiorentinka

Nie jest to serial, który mi się strasznie podoba, jest dla mnie denny, ale szanuje go i od połowy 5 sezonu polepszył się o 100%. Nie jest on jednak cudowny. Coś tam ludziom przekazuje, jest czasem ciekawy (choć czasem nudny). Chciałem dać mu 6, ale nie będę do Transformerów 1 i Avatara go porównywał. Średnia ocena 7.(i jeszcze jedno: lubię postać House'a ;D i nic poza tym).

ocenił(a) serial na 10
napruto

nie rozumie jednego oceniasz w ten sam sposób serial co filmy, to jest dla mnie głupie serial może przez kilka odcinków byc gorszy przez kolejne rewelacyjny wychodzi że bedzie sredni a filmu się nie da tak oceniac co bedziesz oceniac czołówek i finał w inny sposób. A drugie jak mozna porównac Transformerów 1 i Avatara razem z serialem House? to jest zupełnie inna kategoria,m jakby porównac Avatara z np Lista Schindlera. Szanuje twoją ocene ale prównuj w inny sposób. Porówanie Dramatu-obyczajowego z S.F. jest dla mnie nie namiejscu.

ocenił(a) serial na 7
rafib1975

Chodzi o to, że jest trochę lepszy od Robocików Bay'a i niebieskich ludzików i nie mogłem mieć dłużej na sumieniu, że miał ocenę na równi z nimi.

napruto

house jest świetny ! jak na seriale medyczne to na prawdę i akcję ma i sensowną fabułę...
nie rozumiem, co ci się nie podoba i nie porównuj House'a do Kiepskich (kompletne gówno) !!!! to jest profanacja dobrego serialu- House'a

napruto

tak trzymaj nie daj się stłamsić przez te klony wszyscy starają się być podobni do wszystkich i robić to samo jak zaprogramowane roboty nie lubie też tego serialu i go nie oglądam proste.

ocenił(a) serial na 6
napruto

powiedział to gość który ocenił na 7 "denny"serial