PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

widziałam w jakimś filmiku ze house mówi do cameron ze ją kocha. czy tak jest naprawdę? ja oglądam tak jak leci na tvp2 i nie wiem czy coś takiego występuje w serialu. oświećcie mnie

ocenił(a) serial na 10
natalia1444

było w którymś odcinku drugiej serii to ze house jej to powiedział a ona otworzyła usta ze zdziwienia i on pobrał jej próbkę śliny do badań

ocenił(a) serial na 9
m_torba1

cały house też oglądam ten serial w tv ale to według mnie najlepszy serial o tej tematyce :D

ocenił(a) serial na 10
natalia1444

Dowiesz się jak obejrzysz, ale jesli już mam ci zepsuć zabawę, to niestety House nie kocha drogiej dr Camreoon. Owszem, mówi jej to, ale jak to House... ma w tym jakiś ukryty cel. Jaki? To już się dowiesz jak obejrzysz.

ocenił(a) serial na 10
natalia1444

No i niestety ci zaspoilerowali! ;-)

Ale jest jak mówią wyżej, House mówi Cameron, że ją kocha tylko po to, by ją zbić z pantałyku.

Małe spoilery poniżej!
Ale za to jest kilka smaczków, parę fajnych gestów między nimi: scenka "obejmowania" na motocyklu, reakcja House'a na Cameron w sukni wieczorowej... ;-) Zachowanie House'a względem Cameron w odcinku z mieszkaniem rozrywkowego policjanta Joego...
Odcinek z migreną - to mój ulubiony. :-D

ocenił(a) serial na 10
penthesileia

Tak, to jest świetne i dobry jest ten odcinek 3 serii w którym myślą, że House ma raka mózgu i Cameron chce pobrać od niego krew, to też był dobry podstęp i House dał się niemal złapać.