Gdzie mogę obejrzeć odcinek 12 z lektorem
bardzo proszę o odpowiedź :)
Po pierwsze piszesz jak gimnazjalistka.
Po drugie to jest miejsce do oceny i wyrażenia opinii na temat filmu a nie poszukiwaniu go.
Po trzecie parafrazując pewnego pisarza: "wiecej niż trzech znaków zapytania lub wykrzykników używają tylko ludzie głupi bądź szaleni"
Po czwarte naucz sie co to google.
Po piąte tylko idiota bedzie miał problemy z domyśleniem sie, że odcinka z lektorem nie bedzie blisko rok przed polską premierą.
Co do punktu to dziwne ze kogoś nazywasz idiota nie mając pojęcia!!! Odcinek ten będzie dostępny "Odcinek 12 od 27 lutego do 23 marca" na VOD na "eNce" czyli w tym tez okresie można sie go spodziewać tez na sieci. także przy tym punkcie nie błysnąłeś!!!
po pierwsze jak nie masz nic ciekawego do napisania nie odpisuj
po drugie mogę pisać jak mi się podoba- tobie nic do tego
po trzecie tylko idiota może twierdzić że tych odcinków nie będzie blisko rok- ha ha
kiedy ja już obejrzałam z lektorem sezon 8 od 1- 11 odcinka - SPRAWDŹ -;;'' naucz się co to jest google''
Osobiście jestem poważnie zszokowane faktem, że ktokolwiek chce oglądać ten serial z lektorem...
Ja tez oglądam z lektorem, choć wiem że napisy maja swoje plusy ale ze względów logistycznych w domu oglądam z lektorem!
Wszystkie strony Online zablokowali nie mam szans oglądać z lektorem tego odcinka.
W sieci tak w gwoli ścisłości jest już odcinek 14 .co prawda jeszcze tylko po angielsku ,ale zawsze coś :)