PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498068
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Gdzie mogę obejrzeć odcinek 12 z lektorem
bardzo proszę o odpowiedź :)

ocenił(a) serial na 10
julia333

żartujesz sobie?

ocenił(a) serial na 10
ania20s

dlaczego?????????

ocenił(a) serial na 10
julia333

Po pierwsze piszesz jak gimnazjalistka.
Po drugie to jest miejsce do oceny i wyrażenia opinii na temat filmu a nie poszukiwaniu go.
Po trzecie parafrazując pewnego pisarza: "wiecej niż trzech znaków zapytania lub wykrzykników używają tylko ludzie głupi bądź szaleni"
Po czwarte naucz sie co to google.
Po piąte tylko idiota bedzie miał problemy z domyśleniem sie, że odcinka z lektorem nie bedzie blisko rok przed polską premierą.

ocenił(a) serial na 10
Dealric

Co do punktu to dziwne ze kogoś nazywasz idiota nie mając pojęcia!!! Odcinek ten będzie dostępny "Odcinek 12 od 27 lutego do 23 marca" na VOD na "eNce" czyli w tym tez okresie można sie go spodziewać tez na sieci. także przy tym punkcie nie błysnąłeś!!!

ocenił(a) serial na 10
Dealric

po pierwsze jak nie masz nic ciekawego do napisania nie odpisuj
po drugie mogę pisać jak mi się podoba- tobie nic do tego
po trzecie tylko idiota może twierdzić że tych odcinków nie będzie blisko rok- ha ha
kiedy ja już obejrzałam z lektorem sezon 8 od 1- 11 odcinka - SPRAWDŹ -;;'' naucz się co to jest google''

ocenił(a) serial na 10
julia333

Osobiście jestem poważnie zszokowane faktem, że ktokolwiek chce oglądać ten serial z lektorem...

ocenił(a) serial na 10
BrokenStrings

Ja tez oglądam z lektorem, choć wiem że napisy maja swoje plusy ale ze względów logistycznych w domu oglądam z lektorem!

użytkownik usunięty
julia333

Wszystkie strony Online zablokowali nie mam szans oglądać z lektorem tego odcinka.

ocenił(a) serial na 10

wiec zostanie ściągnąć :-)

użytkownik usunięty
rafib1975

Nie ma wyboru niestety.

ocenił(a) serial na 10

ok ściągę

ocenił(a) serial na 10
julia333

jak by co to już 12 odcinek jest na sieci.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

dzięki ale już go ściągnęłam na kompa

ocenił(a) serial na 9
rafib1975

W sieci tak w gwoli ścisłości jest już odcinek 14 .co prawda jeszcze tylko po angielsku ,ale zawsze coś :)

ocenił(a) serial na 10
KOSA1993

Ale w pytaniu było o 12 odcinek z lektorem.

ocenił(a) serial na 9
rafib1975

Wiem ,tylko to jest ogólna informacja dla wszystkich zainteresowanych dr.Housem .