Po ogladnieciu s08e01 cos mi sie wydaje że tragiczny bedzie np. zemsta (spoiler) kolesia z wiezienia tego co rządzi pewną grupa w pudle. A wy jak stawiacie lub jakie są wasze propozycje?
Ja tam narazie nie wiem jaki mógłbyć finał jeszcze sięna dobre nie zaczoł sezon 8 a to już chcesz finał weź se ogranij człowieku.
pytanie naprawdę bomba jeszcze nie znamy zespołu i szefa nie można nic powiedziec, poza osobistymi pobożnymi życzeniami.
Spróbuję :House uzależniony od vicodinu , Wilson szefuje , 13-tki nie ma ,Taub miota się z kolejną znajomością , lub siada na ... i wychowuje dzieci .Chase znajduje tą jedyną poza szpitalem , wraca Cameron i ma House'a uzależnionego na tacy.On łaskawie pozwala się sobą opiekować .Szpital zmiata tornado i Greg ląduje w Białym Domu .Będzie pierwszy sarkastyczny lekarz Prezydent
podyskutujemy po przedostatnim odcinku .
wy chyba wogóle nie zrozumieliście mojego pytania. Jak wy wyobrażacie sobie zakończenie tego serialu, nie pisze o konkrety tylko jaki macie domysł co mogli wymyslec scenarzysci, czym moga nas zaskoczyc. A pisanie ze pogadamy o tym przy przedostatnim odcinku toś dopiero wymyślił, może pogadamy o tym jaki może byc final po ogladnięciu ostatniego odcinka.