PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

może ktoś wie ile będziemy musieli czekać w Polsce na 8 sezon ? tak, tak, wiem, że można sobie obejrzeć w internecie ale ja jednak wolę obejrzeć mój ulubiony serial tradycjnie w TV i chce być mniej więcej przygotowana na ten miły powrót. wiem, że serial który zastępuje Huse'a - "Magia Kłamstwa" - składa się z 13 odcinków i skończy się more or less w maju.
ale czy ktoś ma może dokładniejsze informajce ? byłabym dozgonnie wdzięczna gdyby ktos się podzielił ze mną ta informajcją ;)

isobel

Mnie się zdaje ,że dopiero na jesień, więc dużo cierpliwości :)

isobel

Jesli masz " Telewizje nowej generacji N' to mozesz ogladac w TV ; >

isobel

Jeżeli wszsytko będzie przebiegało jak dotąd, to w TVP 2 ósmy sezon pojawi się we wrześniu, co oznacza nieskońcozność do odczekania:)

ocenił(a) serial na 8
isobel

A wiadomo kiedy na dvd wyjdzie ten sezon?

ocenił(a) serial na 7
Otakushonen

Raczej w tym roku. Na jesień albo święta.

ocenił(a) serial na 10
isobel

http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_odcink%C3%B3w_serialu_Dr_House tu masz daty 8 sezonu w Polsce

ocenił(a) serial na 8
house90

,N' też pozostaje w tyle o kilka odc,mając swoich abonentów,tych bez znajomości języka,głęboko w d....* ale płacić im każe regularnie.

SadNoveber

2 odcinki roznicy od premiery w Stanach ; >

ocenił(a) serial na 8
nebb

Ale to jednak 2 ??? Vod to jednak usługa premium,i tak powinni być traktowani użytkownicy.Ja oglądam wersje angielska na bieżąco,ale znam takich,co czekają na wersje z lektorem.Ale cóż ?...to jest Polska,
Ale reklama Hausa L'Oreal świetna.

ocenił(a) serial na 10
SadNoveber

Ale mam pytanie jak oglądasz ta wersje po angielsku? Masz dostęp bezpłatnie dostęp do amerykańskiej wersji FOX? Czy przez neta za "FREE"?

ocenił(a) serial na 10
SadNoveber

Tak dla uświadomienia wyobraź sobie, że dostep dla amerykanów też jest płatny (FOX jest płatny) + wyobrażasz sobie, że jak szybko mogą puszczać ludzie w N seriale? FOX nie udostepni im od razu, bo chcą zarobić na tym, że są pierwsi czyli N dostaje odcinek dopiero po puszczeniu powtórki (powiedzmy 3-4 dni po premierze), wtedy N musi taki odcinek oddać do tłumaczenia, potem korekta, potem wklejenie napisów do filmu, sprawdzenie czy wszystko jest ok i dopiero wtedy można puścić w TV serial, a jeśli N ma lektora to dodaj do tego jeszcze nagrywanie głosu i przerabianie ścieżki dźwiekowej tak by lektor był dobrze słyszalny, a jednocześnie niczego nie zagłuszał... Ale lepiej wkurzać sie bezmyślnie nie mając o niczym pojecia...

ocenił(a) serial na 10
SadNoveber

Tak dla uświadomienia wyobraź sobie, że dostep dla amerykanów też jest płatny (FOX jest płatny) + wyobrażasz sobie, że jak szybko mogą puszczać ludzie w N seriale? FOX nie udostepni im od razu, bo chcą zarobić na tym, że są pierwsi czyli N dostaje odcinek dopiero po puszczeniu powtórki (powiedzmy 3-4 dni po premierze), wtedy N musi taki odcinek oddać do tłumaczenia, potem korekta, potem wklejenie napisów do filmu, sprawdzenie czy wszystko jest ok i dopiero wtedy można puścić w TV serial, a jeśli N ma lektora to dodaj do tego jeszcze nagrywanie głosu i przerabianie ścieżki dźwiekowej tak by lektor był dobrze słyszalny, a jednocześnie niczego nie zagłuszał... Ale lepiej wkurzać sie bezmyślnie nie mając o niczym pojecia...

ocenił(a) serial na 8
Dealric

Naprawdę?.to wymaga tyle zachodu?.nigdy bym nie pomyślał?..dzięki za uświadomienie,nigdy ci tego nie zapomnę,a wiedzę którą mi przekazałeś,przekaże swoim dzieciom. ;)