PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497835
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jako fan serii uznałem za mój obowiązek podzielić się z wami adresem strony z bardzo fajnymi koszulkami z housem. Właściwie to nie tylko koszulki tam są ale co tam, zobaczycie sami ;). http://housemd-pol.cupsell.pl/

fishmaster85

a możesz mi powiedzieć czy to są damskie, czy męskie koszulki, albo to bez znaczenia ?
nie znalazłam informacji na ten temat.

p_sawyer33

są i męskie i damskie ;) no i bluzy też, różnią się krojem, dość wyraźnie

fishmaster85

o sorry, nie patrzyłam uważnie. : D

p_sawyer33

nie ma problemu :D

ocenił(a) serial na 10
fishmaster85

Pierwsza jest najlepsza, tylko trochę drogie.

house90

co do ceny to widziałem droższe, a materiał jest dość dobry (sprawdziłem ;) ) no i oczywiście motywy przyciągają uwagę :)

użytkownik usunięty
fishmaster85

Te koszulki to takie sobie są ale matriał ja wiem czy taki dobry ja miałem i już nie mam koszuki z Housem md.

patrzcie na to
http://allegro.pl/laska-gieta-a-la-dr-house-zielona-plomienie-i1862383609.html

cezarywi

w sumie fajne :)

ocenił(a) serial na 10
cezarywi

no chyba sobie jaja robicie kupując "laske" a jego kalectwa też nie chcecie? Ludzie jestem fanem tego serialu (oglądłem go kilka razy) ale to juz przesada, rozumie koszulke lub inne gadżety ale to już gruba przesada!!! Ktos kto jest zdrowy a kupi to ... nie bede tego komentował, sam w rodzinie mam kaleke i to jest poniżej krytyki!!!!

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

Spokojnie, przecież ktoś kupując taką laskę niekoniecznie musi od razu z nią chodzić, prawda ? Może sobie na przykład trzymać w domu, zawiesić na ścianie czy coś jeszcze i mieć jako taki gadżet z serialu. To się niczym nie różni od kupienia koszulki, książki, house'owej piłeczki, czy płyt na dvd. Poza tym z tego co mi się zdaję to Anglia jest takim krajem w którym dużo osób chodzi z laską czy też z parasolem a wcale nie są chorzy, tylko traktują to można powiedzieć jak dodatek do ubioru. Tak więc bez przesady.
A te laski to takie sobie, na jednej zagranicznej stronie można kupić identyczną jak w Housie, i dokładnie wymierzoną, podaje się w calach jaka ma być długość, tylko to kosztuje coś ponad 100 dolarów

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Nie zgodze sie z tobą ale to by trzeba dłużej tłumaczyc i nie na forum tylko w normalnej rozmowie. I tak przystaje na swoim chyba że ktoś kupi orginalną lasek z serialu, to wtedy uznam że ktos kupił gadżet a nie upodobnianie sie do niego na siłe. A parasol ma 95% ludzi też w Polsce ale mówim o lasce a nie o parasolu.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

Ale trzeba rozróżnić laskę ortopedyczną od takiej można powiedzieć ozdobnej. Kiedyś przecież nawet różni królowie czy książeta nosili ze sobą takie laski a przecież wcale nie utykali

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

to z innej beczki zaczne a kupujesz lub kupujecie buty jakie miał House ja mam jedne ale to przypadek był a nie chec bycia jak on tylko mi sie podobały.

ocenił(a) serial na 10
rafib1975

Ja nie kupowałem, w sumie to mam tylko 4 książki i tyle, nawet koszulki żadnej nie mam