PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

mam pytanie...

ocenił(a) serial na 10

Widziłam urywek jakiegoś odcinka i tam house całował się z lasencją, a ona chciała mu wbić strzykawkę.. O co biega????

użytkownik usunięty
XiXu

z tego co pamiętam w ten sposób Cameron chciała podstępem pobrac mu krew do badań :)

ocenił(a) serial na 10

aha dzięki:)

ocenił(a) serial na 10

a zrobiła to w dobrej wierze? Spikną się czy nie??? Jestem trochę w tyle:)

ocenił(a) serial na 10
XiXu

Z tego co pamiętam to chodziło o sprawdzenie czy House ma raka (wcześniej wyszło że ma spotkanie w klinice onkologicznej i robił sobie jakieś bdania), więc było to w dobrej wierze. Potem okazało się że House nie ma raka, chciał kogoś upokorzyć czy coś takiego. A z Cameron się nie spikneli do końca 3sezonu, niby jej przeszło, zaczęła spotykać się z Chasem, ale tylko w jednym konkretnym celu :> ale Chase chciał więcej i się skończyło...

Zobaczymy jak w 4 sezonie będzie

ocenił(a) serial na 10
goofy3

dzięki, a mogłabym się jeszcze od ciebie dowiedzieć kto go postrzelił, albo dźgnął w szyję, bo tez widziałm urywek:) dzieki z góry:P

ocenił(a) serial na 10
XiXu

Postrzelił go jakiś pancjent, ale dlaczego nie pamiętam... Fajny był potem motyw z dywanem poplamionym krwią który chciał z powrotem a Cudy nie chciała go oddać :)

ocenił(a) serial na 10
goofy3

a w którym to było sezonie??? dzięki za odp:)

XiXu

House'a postrzelił mąż byłej pacjentki w ostatnim, 24 odc 2 serii "No reason" a kłótnia o dywan z Cuddy była w 4 odc 3 serii "Lines in the Sand"

ocenił(a) serial na 10
XiXu

Czy ty nie chcesz za dużo wiedzieć? ;)

ocenił(a) serial na 10
Tender_L

nie no skąd... po prostu interesuje nie co bedzie z Cameron:P

goofy3

tylko mała poprawka: House nie chciał nikogo upokorzyć ale sprawić by lekarze w Bostonie wstrzykneli mu do mózgu pewien narkotyk w ramach terapii dla chorych na raka w depresji. Krótko mówiąc: chciał być naćpany:) Typowy House:) btw, uwielbiam ten odcinek - jeden z najfajniejszych w 3 serii, a gościnnie występujący Dave Matthews też był dobry:)