PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497958
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

muzyka

ocenił(a) serial na 9

jaki jest tytul piosenki z 15 odcinka w 4 sezonie????ta oczywiscie przed czolowka, kiedy house znalazl sie w barze ze striptizem???pomozcie!!
dzieki z gory!

ocenił(a) serial na 5
czarownica_4

Chingy - U A Freak (Nasty Girl)...niesprawdzone ale z pewnych źródeł:P

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

Zgadza się, to z pewnością ta piosenka. :)

ocenił(a) serial na 9
cureaholic

dzieki bardzo;)swoja droga dlaczego ostatnie odcinki house'a sa jeszcze mocniejsze od poprzednich?bo ten 14 odcinek to byla bomba atomowa;)
jeszce raz dzieki za pomoc

ocenił(a) serial na 5
czarownica_4

15 znaczy? genialny...a jeszcze po obejrzeniu promo do finałowego...nie mogę się doczekać:]
"what’s my neklace made of?"...bomba:]

ocenił(a) serial na 10
cureaholic

15 odcinek jest zdecydowanie najlepszy z dotychczasowych. Jeszcze się do końca nie pozbierałam po jego obejrzeniu. Aż strach pomyśleć co będzie się działo w Wilson's Heart :)
Scenarzyści potrafią budować napięcie. ;)

czarownica_4

trzeba dodac, ze to wersja instrumentalna, którą bardzo trudno znaleźć :( A co muzyki to mam też pytanko, czy ktoś kojarzy tytuł utworu do którego Cuddy tańczy na rurze? ;)

ocenił(a) serial na 5
Marticzku

!!! Chk Chik Chick - "There's No F*cking Rules, Dude"...podobnie jak wyżej, niesprawdzone:P

cureaholic

powyższe okazało sie dobre wiec zaraz sprawdzimy czy i to bedzie dobre... :P to chyba to, ale jak komuś uda się to znaleźć i ściągnąć naprawde jestem w satnei nazwać go Mistrzem :D

ocenił(a) serial na 5
Marticzku

daj maila i możesz mi mówić mistrzu >:]

cureaholic

leila91@wp.pl :D Chyba jzu zaczne Ci mowic Mistrzu, za same przywrocenie mi nadzieji w to, ze jeszcze istnieją uczynni ludzie :D !

ocenił(a) serial na 5
Marticzku

poszło;]

ocenił(a) serial na 10
czarownica_4

Na tej stronie jest nazwa każdej komercyjnej piosenki (oczywiście z Housa) w danym odcinku jeżeli takowa była http://www.have-dog.com/house/