Moim zdaniem jest to ten gdy House nie pamięta gdzie był i chodził po różnych miejscach usiłując przypomnieć sobie swój spędzony dzień :D trafił między innymi do klubu gogo i paru innych miejsc jednak finał tamtych odcinków był najbardziej szokujący gdy o ile dobrze pamiętam
*spoiler*
blondyna która zastępowała wraz Taob'em i 13 starą ekipe Housa zginęła w wypadku autobusu
End *spoiler*
no to chyba były najbardziej poruszające 2-4 odcinki z wszystkich serii Housa a waszym zdaniem... ?
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
SPOILER
Hah, przeczytałem temat i chciałem odpowiedzieć, że właśnie odcinki związane z Amber i wypadkiem autobusu są najlepsze.
Zdaje mi się, że jest to finał 4 sezonu.
dzięki że przypomniałeś nazwę bo właśnie nie mogłem jej zapamiętać ;d Amber Amber... takie w sumie dziwne imię ^^
cały problem seriali polega na tym że wydarzenia stale lecą dalej i ciężko zapamiętać te najlepsze chyba kiedyś jeszcze wrócę do tej 4 serii : ]
Dla mnie najbardziej poruszający odc to :
- Ten z śmiercią Amber (piękna rozmowa Amber w autobusie w zaświatach... I tekst House ' a "Chcę tutaj zostać z tobą bo tutaj nic mnie nie boli)
- ( 7 SERIA) odc w którym Cuddu zrywa z House' m (Greg ma wtedy taką przestraszoną twarz jak dziecko)
- odc ze śmiercią Kurtera
- Odc z dzieckiem chwytającym Grega za palec na bloku operacyjnym
- Odc w którym pod koniec House stara się iść bez laski i upada na łóżko po kilku krokach a w tle leci piękna piosenka Stonse'ów
- Odc w Zakładzie Psychiatrycznym ( Scena ze uprawianiem seksu z kobietą poznaną w tym szpitalu i inne ... ale ja mam do tego odc sentyment :) )
A najlepsze odcinki to:
- Wymienione powyżej :D
- odc z wypadkiem drogowym (ten ostatni odcinek 6 serii)
- Odc z leczeniem kogoś podczas jakiegoś bankietu w szpitalu (Cemeron w pięknej czerwonej sukni, Greg siłą włamuje się do sklepiku szpitalnego a w międzyczasie pomaga Wilsonowi podczas gry w pokera)
- (7 SERIA) Odc z wyjściem 13 z więzienia
MOŻE JESZCZE DOPISZE :DD