PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

jestem co dopiero po obejrzeniu 2 epizodu 8 seri i ......podobało mi się. Zgadzam sie po pierwsze primo- brak Lisy Edelstein porazka ...po drugie primo hhehee wątek więzienny za krótko po trzecie primo hehehe brak starego zespołu ale mysle ze to sie rozwinie. Sam odcinek? spoko jak zawsze. Schemat? A czego sie spodziewaliscie? Hausa w przechodni? Czy moze ze po odbytej karze będzie bardziej potulny? nic z tego . Jest dalej tak popaprany jak wczesniej na razie mniej wariacko powiedzmy ....ale jednak. Zobaczymy jak sie to rozwinie. Szkoda wątku z Cuddy ....Hause wychodzi z wiezienia na szczególnych warunkach jak w tym epizodzie trafia na stare smieci a tam....Cuddy dalej jako szefowa. Dzialo by sie ................No ale czekamy na nastepne odcinki... Ja i tak bede oglądal do konca.....Chyba ze nie doczekam.............Acha dla tych którzy narzekają na schemat w serialu dr house odsyłam do np- na dobre i na złe ..tam go nie ma lekarze pracuja cięzko bez schematu a pacjenci są wniebowzięci ..heheheh Ludzie to dopiero 2 epizod dajcie szanse serialowi a ....moze was jeszcze zaskoczy? Niewiadomo...........................