PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jakoś ten odcinek nie przypadł mi do gustu. House leżący na łóżku szpitalnym mówiący kobiecie "kocham cię" wyglądało to z lekka żałośnie. Był to taki odcinek z telenoweli. Kobieta płacze nad mężem mówią sobie kocham cię i on zapada w śpiączkę farmakologiczną. Czy nie wydawało wam się, że w tym odcinku House nie był Housem?

ocenił(a) serial na 10
aniamania_2

Wg. mnie to byl najlepszy odcinek I serii.

ocenił(a) serial na 10
aniamania_2

Był nadal Housem, tylko nieco rozmięczonym przez ból i widmo odcięcia nogi. Uczłowieczono go trochę, pokazano z innej, bardziej ludzkiej strony. Poza tym to była jego zona? czy tylko "kobieta z którą był"?. Odcinek świetny tylko szkoda, że ostatni. Ktoś wie kiedy (czy w ogóle będzie) druga seria na AXN?

ocenił(a) serial na 10
Annash

Ona była jego kobietą przez 5 lat,nie byli małżeństwem.Druga seria ma być prawdopodobnie w kwietniu.Taki jest termin wstepny.Taka informacje dostałam od AXN-u.Ja tez żaluję że wczorajszy odcinek był ostatnim.Pozdrawiam

Annash

To nie jest ostatni odcinek z pierwszego sezonu...

Jest jeszcze jeden, 22 - "Honeymoon".

ocenił(a) serial na 10
zamaskowanyatakkormorana

masz racje pomyliło mi się, był jeszcze odcinek jak leczył męża tej swojej babki ;)

ocenił(a) serial na 10
aniamania_2

mnie sie podobało jak napisał 'to nie ta noga' a na drugiej 'to też nie ta noga' haha ;) no cóż, kazdy ma chwilę słabości, nawet House ;)