Całkiem ciekawy odcinek. Był to moim zdaniem jeden z lepszych tego sezonu. Cała akcja w mieszkaniu Wilsona, świetna :) Pomysł z przyjęciem brata Foremana też trafiony. Zdziwiło mnie za to bardzo że House nie pomógł temu chłopakowi co miał iść do wojska, a końcówka gdy pokazali go z uciętą stopą bardzo zaskakująca.
Patient: I saw you limping out there. Vietnam?
[H]: Viet--?! How old do you think I am?
P: I don't know, vietnam age?
:D:D no muszę przyznać, że w porównaniu do poprzedniego ten mnie pozytywnie zaskoczył :) opos wymiata :D
odcinek - świetny, opos - rewelacja, tylko Lucas.. ten gość strasznie mnie wnerwia, ale mam nadzieję że scenarzyści tym odcinkiem chcieli tym odcinkiem udowodnić i pokazać że House się odegra, w swoim czasie ;)
racja, Lucas mnie też wkurza, ale na pewno House się odegra... w końcu to House :D Ciekawe tylko w jaki sposób. Hehe i podobało mi się to jak House zwołał zebranie "nagła sprawa" w sprawie oposa :)
mnie też Lucas wnerwia ale po Cuddy ewidentnie widac, że wolalaby być z House'm ;) coś odnośnie następnego odcinka, jesli chcecie :) http://www.house-md.pl/2010/02/02/house-md-6x14-5-to-9-spoilery-fancastu/
Trochę to dziwne, ze tak nagle House stał się aż tak chamski, zły (acz podoba mi się ta wersja doktorka) w porównaniu do ostatnich paru odcinków.
A odcinek chyba jeden z lepszych w tym sezonie, dużo domysłów, w szczególności dla mnie 'co się kryje pod kamienna twarzą Housa widzącego chłopaka bez nogi?'.
rzeczywiście odcinek świetny , szczególnie końcówka ; )
bo poprzedni bardzo mnie zawiódł , był moim zdaniem nuuuuuudny .
Moim zdaniem odcinek bez rewelacji( Wilson i Remorse dużo lepsze) aczkolwiek przytoczone tu już:
Patient: I saw you limping out there. Vietnam?
[H]: Viet--?! How old do you think I am?
P: I don't know, vietnam age?
Rozwaliło mnie skutecznie;) Brakuje mi interakcji House-Cuddy, ostatnio to jedna, max 2 krótkie sceny na odcinek a uwielbiałam jak się ze sobą droczyli...
Taub za to miał kilka swoich momentów np.:
House: What are you doing?
Taub: Requesting permission to share my idea without being belittled in front of your new assistant.
House: Permission denied. Continue.
Z Huddy ma być więcej w nastepnym odcinku co go Hugh reżyseruje :D w tym odcinku był jeszcze dobry motyw z tymi psikusami, najpierw myslałam że oposa podesłał House a śrubke odkręcił Wilson, potem myślałam, że im te psikusy robi Foreman, ale nie wpadłam na to że to Lucas :D
znalazlam takie coś:
http://www.house-md.pl/2010/02/02/lisa-edelstein-prowadzenie-szpitala-nie-jest-l atwe/
Bzdura.
Ten tekst pochodzi z jakże "wiarygodnej" strony popcorner.pl. Autorzy nie doczytali wszystkich spojlerów i nie widzieć czemu napisali, że Hugh wyreżyserował 6x13.
Kto śledzi w miarę uważnie wszelkie spojlery, ten wie, że Hugh wyreżyserował 6x17.
premiera kolejnego epizodu pt. "5 to 9" jest zaplanowana na 8 lutego 2010 - a co kolejnymi odcinkami? nigdzie nie mogę znaleźć planu emisji
szykuje się znowu jakaś przerwa?