był fenomenalny ! Naprawdę po raz 1 odkryłam w aktorze grającym House bardzo dobrego aktora, fajny ten wątek z omamami u House'a i w ogóle super że tak się teraz układa między nim a Cuddy :)
Rzeczywiście fajnie się to teraz potoczyło w tej serii. Gdyby było tylko tak, że House rozwiązywałby tylko zagadki to ten serial nie zostałby takim hitem. Mi się bardzo podoba ten serial i liczę na szybkie wyemitowanie 6 serii. Pozdro dla tych co tak jak ja lubią ten serial! ;)
dla waszej wiadomości, to lizanko z Cuddy na koniec odcinka... to był tylko kolejny omam house'a :) pozdrawiam.
luqas17 brawo, jestem z ciebie dumny wlasnie zdradziłes czesc zakonczenia 5 serii naprawde brawa za inteligencję ;/ .....
No to w takim razie szkoda, że to tylko omam. Ja jeszcze nie obejrzałam ostatniego odcinka 5 serii więc nie wiem ale i tak serial suuuper :)
pfff... ostatni odcinek?
Ostatni jaki widziałem to 7odc z 6sezonu
luqas17 ---> ładny spoiler :D xD pozdrawiam
No super, nie ma to jak wejść na forum i od razu dowiedzieć się jednej z ważniejszych rzeczy z zakończenia 5 sezonu.
Na przyszłość radzę używać słowa 'spoiler'.
House jest cyniczny i każy odcinek kończy się tak samo. Genialny lekarz doznaje umysłowego cudu i rozwiązuje medyczną zagadkę. Dlatego zakończyłem oglądanie serialu na czwartym sezonie.
No ja też :( No ale w 6 serii "(podobno)" będzie miał kogoś ale nie wiem bo jeszcze nie oglądałam, a szkoda :)
Ja przez przypadek dowiedziałam się tylr o 6 sezonie,że odechciało mi się...Kocham Housa,ale 6 sezon (z tego co mówili) zapowiada się niezbyt dobrze...nie będe wam zdradzać szczegółów,bo już raz podpadłam :(
skończcie p!erdolić czy "podobno" się zapowiada dobrze czy źle... zapytajcie kogoś o 6 sezon... albo posciągajcie sobie z netu 7 odcinków 6 sezonu z napisami i sami zobaczcie (ściąganie seriali jest legalne - tak jakbyście je sami ponagrywali z TV)
dla mnie 6 jest najlepszym sezonem... nie ma już takiej monotonii jak w poprzednich
i po co te nerwy :P po to sa tematy aby pisac!
sciagam 6 sezon ale dlugo to u mnie trwa hmmm chyba pojde na latwizne...:P
cholera no sciagam od wczoraj i co?jajo ciagle bledy pierwszy odcinek sciagnelam i na tym koniec<wsiekla>