ekhm, przepraszam, ze z takim dziwnym pytaniem.. ogladam House'a dopiero od drugiej serii, a zaciekawił mnie ten serial na tyle, ze chcialabym zobaczyc rowniez pierwsza.. powtorza to jakos, wiadomo cos komus?
najlepiej napisac maila do tvp... znajac tvp2 jak skoncza 2 sezon (chyba w grudniu jak beda puszczac jak do tej pory) to zamiast 3 dadza 1... z nimi nic nie wiadomo... najlepiej to sobie sciagnij albo na dvd jest moze wydany(?) nie wiem
Będzie maraton 1.05 i 2.05 od 9 do 20 1 serii House. Więc będzie można sobie przyponieć.
zgadzam się z opinią, że jak tvp zacznie kombinować to nawet 3 serii nie zobaczymy, a w USA juz są w polowie 4:/ szkoda bo mało jest w tv dobrych seriali. Zamiast House'a już niedługo pewnie pojawi się kolejny serial spod znaku M jak mdłości:/
ah... axn a ja oczywiscie nie mam.. jak tak dalej pojdzie z tym tvp2 to bedzie trzeba wykupic bo ani csi ani house'a nie puszcza... nie rozumiem ich polityki maja swietne seriale ktore na calym swiecie bija rekordy ogladalnosci a oni jak nie puszcza tak ze konczy sie o 2 w nocy (to nic dziwnego ze ma slaba ogladalnosc) to nie puszczaja albo w kratke... za to m jak majonez barwy wymiocin puszczaja zawsze nawet jakby niebo i ziemia sie walili to to by lecialo tak samo robia z dobrymi filmami jak juz sie jakis dobry trafi to leci po polnocy a okruchy zycia i inne o 20...