PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497935
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Foreman jest najmniej charakterystyczna i nijaka postacia z ekipy, kazdaz postaci cos soba prezentuje, czyms sie charakteryzuje, a Foreman po prostu jest i od czasu rzuci jakas diagnoza, zero osobowosci, nudna postac jak cholera.. Masters czasami strasznie wkurzala ale przynajmniej jest postacia barwna z tymi swoimi zasadami i niewzruszona moralnoscia, takie zupelne przeciwienstwo House i to bylo ciekawe..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 7
Oswaldd

ciebie powinni wywalić. tego pod tobą też

użytkownik usunięty
Oswaldd

Forman jest oki .

użytkownik usunięty
Oswaldd

Ja też nie lubię Foremana. Nie jest może chamski tak jak House, ale za bardzo stara się, aby go z nim nie porównywano i przez to jest bardzo sztywny.

ocenił(a) serial na 10
Oswaldd

Ja się cieszę, że w końcu wywalili Masters...wkurzająca była.Foreman mi nie przeszkadza.

ocenił(a) serial na 9
Oswaldd

Masters tragedia... do tego jest kolejnym pasztetem... myślałem że po Amber będzie już tylko lepiej ale ta prawie jej dorównuje. Do tego zamiast ubrać się w coś co zakrywa jej koszmarne kopyta zasuwa wiecznie w krótkich kieckach... aż wzrok sam na ścianę leci. Do 13'ki kontrast ogromny, a szkoda...

Oswaldd

@Oswaldd ja się w sumie trochę z Tobą zgadzam chociaż nie lubiłam Masters to wprowadzała przynajmniej coś nowego świeżego do serialu i z tymi swoimi zasadami była nierealna trochę ale na pewno ciekawsza od Foremana który zresztą mi nie przeszkadza chociaż jest nudny jak flaki z olejem ;dd No ale to najczęściej w jego kierunku lecą najlepsze teksty Housa ;dd

Oswaldd

ja uwielbiałam Masters. nie zgodze się z autorem tematu gdyż uważam, że powinni wykopać 13 a zostawić Foremana i Masters.

ocenił(a) serial na 10
tess_harding_2

lubię Masters, wniosła trochę komizmu i świeżości. Foremana też lubię- w życiu też są sztywniacy, więc czemu nie w serialu? ludzie są różni, nie mogą być same "barwne ptaki".