PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

wydaje mi się , że w 06 sezonie tworzy się nareszcie prawdziwy zespół
"jeden za wszystkich ..., świadczy o tym S06 E11
Są to nadal indywidualności ,ale zaczynają się doceniać i szanować a House jak House ciągnie co może dla siebie .Trochę mi się nie podoba odejście od realiów .
- całkowity brak bólu
- brak chamstwa
- współczucie
To House ale nie House aż tak ludzie się nie zmieniają /to jego teoria /
Pan Shore odszedł trochę od pierwowzoru .Tęsknię za pierwotnym charakterem .
W/g mnie musi wrócić do vikodinu .
A romans Cuddy też naciągany Ona jest kobietą sukcesu najważniejsza praca ,obraca się wśród inteligentnych ludzi na stanowiskach .Wie co powiedzieć jak się zachowac a Lucas ...Na spotkania ze znajomymi na pewno Go nie weźmie ,to nie ta klasa , Opiekunke może wynająć .

ocenił(a) serial na 10
linkazk

Scenarzyści musieli stworzyć coś nowego. To już w końcu szósty sezon, a House się "rozwija". Niby jest taki sam, jak wcześniej, ale się zmienił. Nie jest już AŻ tak bezwzględny i nie bierze vicodinu, co było charakterystyczne dla jego postaci. Dalej jest cudowny i rzuca złośliwe uwagi, ale np. na początku 6 serii, gdy był w szpitalu psychiatrycznym się załamał. Zaczął się zwierzać dyrektorowi oddziału i zdał sobie sprawę z tego, że ma problem. To nie było w jego stylu, ale na szczęście potem już stał się Housem.

artemis_3

jaszcze nie jest soba, ma z aduzo ludzkich odruchow ;( :D

ocenił(a) serial na 9
linkazk

a mnie osobiście sezon 6 troche zawodzi,uwielbiam House i tradycjnie jego sarkazm i poczucie humory mnie powala (ostatnio najbardziej mi się podobało, gdy Wilson chcial poderwać sąsiadkę, a House zasegurował, że są gejami;)) aczkolwiek za mało troche dzieje się w reszcie zespołu, za bardzo wszystko jest poukładane, Foreman godzi sie z 13, Chase pogodził sie z odejsciem Cameroon (aż prosi sie o jakieś załamanie psychiczne;);) a Taub to w ogóle nie ma żadnych problemów;)
moze to tylko moje odczucie i moje zdanie;)
pozdrawiam

marekpic

tzn w calym sezonie najbardziej cenie sobie 1. i ten jak sie Wilson oswiadcza :D no i ten z zabiciem Dibali dawal troche do myslenia,... ale poza tym... to poprzednie sezony chyba byly lepsze... moze sie podniosa jeszcze ;) Hugh ma jakiś odcinek reżyserować :)