PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

witam jestem dopiero w drugim sezonie a wyrywkowo ogladalam inne pozniejsze odcinki, czy ktos moze mi powiedziec z kim Cuddy ma dziecko? dlaczego jest samotna matka?

ocenił(a) serial na 10
kinia_16

a nie lepiej po prostu dojść do tych odcinków i samemu zobaczyć ?

Joker_27

A nie można po prostu odpowiedzieć?

kinia_16 - to nie jest biologiczne dziecko Cuddy. Adoptowała je po jednej ze zmarłych pacjentek.

ocenił(a) serial na 10
anymore

Moja pierwsza zasada nie spoileruj, nawet jak ktoś chcę

Joker_27

Moja pierwsza zasada: jak widzisz, że w temacie jest pytanie o spoiler, to nie wchodź temat, proste. Ktoś chce się czegoś dowiedzieć i nie ma w tym nic dziwnego. Moja druga zasada: nie patrz na forum, jeżeli nie jesteś na bieżąco z serialem, bo tutaj spoilerów nie da się uniknąć. Dziękuję, dobranoc.

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

ZASADY...
"Zasady to wskazówki dla głupców, którzy nie potrafią się zdecydować." heh

ocenił(a) serial na 10
kinia_16

Adoptowała

ocenił(a) serial na 8
kinia_16

Zobacz sobie odcinek 5x11 ("Joy to the world").

Dziubla

dzieki:)
Joker dziwna odpowiedz zeby poczekac :0 to mam czekac az dojde do 5 sezonu,?
wyroslam juz z takeigo myslenia o nie powiedz bo to spojler, stracisz cala fajde ogladania, bez przesady to tylko serial!

ocenił(a) serial na 9
kinia_16

Przepraszam bardzo, ale cała ta akcja jest idiotyczna. Tylko idiota tak robi i oczekuje pomocy...

Proponuję poczekać aż się serial skończy i oglądać od końca. Tak samo dobra metoda. A! I za każdym razem pisać na forum pomocy bo się czegoś nie wie.

Tylko się przypadkiem nie obraź, bo stwierdzę że Twoja inteligencja uwłaszcza mojej....

hedwiga

ale wy macie problemy na tym forum, albo zle pytac b o spoiler, albo w ogole nie mozna pytac, bo odrazu stajesz sie idiota. Nigdy nie slyszalas o tym z ktos moze ogladac serial wyrywkowo, nieregularnie, albo zaczac pozniejszy sezon itd?

Wcale sie nie obrazam, bo nie ma na co, po prostu mi zal ciebie i ogolnie rynsztokowego poziomu ktory panuje na przeroznych forach wlacznie z filmweb

ocenił(a) serial na 9
kinia_16

W takim razie skoro prosisz to Ci odpowiem.
Przez mniejwięcej dziesięć odcinków była dziwką - rzuciła pracę, bo była mniej opłacalna, pewnej nocy się schlała jak świnia i wyszła za mąż za swojego alfonsa, potem mieli ostry sex. Jak wytrzeźwiała to zdała sobie sprawę z pomyłki, zadźgała go nożem, upozorowała że zrobił to jakiś ćpun i wróciła do szefowania szpitalowi

hedwiga

To ty masz jakiś problem Hedwiga. Jak nie masz ochoty odpowiadać na żadne pytania dotyczące serialu to nie wchodź w temat o takim tytule. Taka prosta porada, a oszczędzi Ci wielu nerwów. I nie próbuj wnikać w to jak ktoś ogląda serial, bo jest co najmniej kilka różnych możliwości i masz znikome szanse, że trafisz.

Przepraszam, że się wtrącam, ale to aż niewiarygodne ile w ludziach może być agresji. o.O

hedwiga

rzetelna odpowiedz juz otrzymalam wczesniej, wiec nie potrzebnie sie wysilalas

hedwiga

"Twoja inteligencja uwłaszcza mojej" - chodziło ci o to że nadaje jej prawo własności czy o co? Bo nie bardzo rozumiem

hedwiga

A tak serio to nie rozumiem problemu i tej całej napinki, nie chciałbym nikomu ubliżać, ale po twoim poście wnioskuję że jedyną idiotką jesteś tu ty ;).

użytkownik usunięty
hedwiga

Okres czy Choroba psychiczna?