według mnie chase i cameron są dla siebie stworzeni!!!
ale house i cuddy też mogliby być razem...
House i Cuddy ten związek od początku mnie wkurza. Za to od początku byłem za Housem i Cameron ale teraz to już chyba niemożliwe
HOUSE + CAMERON:
Ja też byłam na początku za Housem i Cameron, oczywiście byłam za nimi tylko do 1-2, ewentualnie jeszcze do 3 sezonu. Jednak mimo, że nie są razem - ucieszyłam się na myśl, że nic z tego nie będzie. Dlaczego? No bo House powinien być sam, a wątek miłosny z Cameron i Housem podobał mi się, ale nie kibicowałam im do końca ;)
HOUSE + CUDDY:
Według mnie nie powinni się wiązać - absolutnie. Lubię ich, gdy sobie docinają, ale nie fajnie byłoby, gdyby byli razem do końca. To już by nie był House.
CHASE + CAMERON:
Rzeczywiście pasują do siebie, ale nic nie zastąpi mi 1-3 sezonów, gdy wszyscy byli samotni - wtedy było według mnie lepiej.
FOREMAN + TRZYNASTKA:
Ubóstwiam ich związek. Są świetni.
WILSON + AMBER:
Nie byli razem długo. Na początku Amber mnie irytowała (sądzę, że wkurzała też większość innych oglądaczy), ale po odcinkach 4x15 i 4x16 zmieniałam o niej zdanie i podobali mi się razem.
Pominęłam kogoś?
Nie będę ustalać kto na jakim miejscu jest w tym rankingu, bo nie mam zielonego pojęcie. Nic nie zastąpi samotności z 1-3 sezonów! ;)
Mnie osobiście nie podoba przywiązywanie tak dużej wagi na związkach bohaterów. Dlatego ten serial nie ma u mnie więcej niż 8/10.
Nie myślałam nad tym dopóki Chease się nie spytał 13 czy się z nim nie 'prześpi' ..I jakoś tak dostrzegłam że powinni być razem ;)
Jak już, to myślę, że "13" nie powinna związywać się z kimś na stałe z powodu jej choroby.
Aha i:
HOUSE + STACY:
Zero chemi.
LUCAS + CUDDY:
Nieporozumienie. Ona wygląda jak dojrzała kobieta a on jak chłopczyk z American Pie ;p