PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

ranking par

ocenił(a) serial na 10

jak myślicie, które postacie najbardziej by do siebie pasowały?

ocenił(a) serial na 10
boboro1

według mnie chase i cameron są dla siebie stworzeni!!!
ale house i cuddy też mogliby być razem...

ocenił(a) serial na 10
boboro1

House i Cuddy ten związek od początku mnie wkurza. Za to od początku byłem za Housem i Cameron ale teraz to już chyba niemożliwe

boboro1

Ja zawsze byłam za House i Cuddy .
Ten związek jest najlepszy ! ;]
<33

ocenił(a) serial na 9
boboro1

HOUSE + CAMERON:
Ja też byłam na początku za Housem i Cameron, oczywiście byłam za nimi tylko do 1-2, ewentualnie jeszcze do 3 sezonu. Jednak mimo, że nie są razem - ucieszyłam się na myśl, że nic z tego nie będzie. Dlaczego? No bo House powinien być sam, a wątek miłosny z Cameron i Housem podobał mi się, ale nie kibicowałam im do końca ;)
HOUSE + CUDDY:
Według mnie nie powinni się wiązać - absolutnie. Lubię ich, gdy sobie docinają, ale nie fajnie byłoby, gdyby byli razem do końca. To już by nie był House.
CHASE + CAMERON:
Rzeczywiście pasują do siebie, ale nic nie zastąpi mi 1-3 sezonów, gdy wszyscy byli samotni - wtedy było według mnie lepiej.
FOREMAN + TRZYNASTKA:
Ubóstwiam ich związek. Są świetni.
WILSON + AMBER:
Nie byli razem długo. Na początku Amber mnie irytowała (sądzę, że wkurzała też większość innych oglądaczy), ale po odcinkach 4x15 i 4x16 zmieniałam o niej zdanie i podobali mi się razem.

Pominęłam kogoś?
Nie będę ustalać kto na jakim miejscu jest w tym rankingu, bo nie mam zielonego pojęcie. Nic nie zastąpi samotności z 1-3 sezonów! ;)

użytkownik usunięty
boboro1

Mnie osobiście nie podoba przywiązywanie tak dużej wagi na związkach bohaterów. Dlatego ten serial nie ma u mnie więcej niż 8/10.

ocenił(a) serial na 9

Nie myślałam nad tym dopóki Chease się nie spytał 13 czy się z nim nie 'prześpi' ..I jakoś tak dostrzegłam że powinni być razem ;)

użytkownik usunięty
Katie_Cassidy_2

Jak już, to myślę, że "13" nie powinna związywać się z kimś na stałe z powodu jej choroby.

ocenił(a) serial na 9
boboro1

Aha i:

HOUSE + STACY:
Zero chemi.

LUCAS + CUDDY:
Nieporozumienie. Ona wygląda jak dojrzała kobieta a on jak chłopczyk z American Pie ;p

BeautyAndStupid

TRZYNASTKA + FOREMAN
najlepsza para tego serialu! uwieeelbiam ich ;D

oczywiście HUDDY
chyba najciekawiej jest widzieć ich razem, mimo wszystko ; )

niech tylko nie robią tego i nie parują Chase'a i 13, to by była katastrofa.