PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Hugh Laurie rozważa pożegnanie z serialem "Dr House", ponieważ symulowanie kalectwa głównego bohatera zaczyna szkodzić jego zdrowiu.
http://film.onet.pl/seriale/0,2046482,wiadomosc.html

ocenił(a) serial na 9
NoelleB

Wybacz, ale Ameryki, to tym nie odkryłeś, a poza tym, po co zakładasz dwa tematy z tą samą informacją?

ocenił(a) serial na 10
grzegorz_021

Daj Bóg żeby serial się na siódmym sezonie skończył - tyle ile było w kontrakcie, nic poza to akurat tyle ile ludziom się nie znudzi i nie bedzie papki fabularnej. Wtedy House odejdzie jako serial rewelacyjny.

ocenił(a) serial na 10
robert_1305

oj, tak. Jestem wiernym widzem i chciałabym żeby House się nigdy nie skończył ale z drugiej strony nic nie trwa wiecznie, a przynajmniej nie na takim samym świetnym poziomie jak ten serial. mam nadzieję, że skończy się niedługo i odejdzie w chwale, glorii i laurach..

ocenił(a) serial na 7
NoelleB

Taką samą wiadomość już kiedyś podawałam na tym forum, więc chyba się trochę spóźniłeś. Sorki ;)

ocenił(a) serial na 7
xena_4

To było do NoelleB oczywiście.

ocenił(a) serial na 9
xena_4

No, to jest raczej oczywiste ;).

ocenił(a) serial na 10
grzegorz_021

No chyba dauna macie, ze house sie skonczy <h@H@H@H@>
albo onetowska plotka albo jeżeli to prawda no to po prostu "reklama" osoby/serialu.. taka "ciekawostka" z życia dla najarusów serialu by bardziej sie delektowali housem, bo jest szansa ze byc moze sie skonczy (HAHAHA) ;]..

ocenił(a) serial na 9
guli_radom

"No chyba dauna macie, ze house sie skonczy <h@H@H@H@>"

Dla mnie może się skończyć na 7 sezonie. Bo chyba lepsze, to niż gdyby serial miał stać się tasiemcem (w końcu co za dużo, to niezdrowo). I nie, nie mam DOWNA.

ocenił(a) serial na 10
grzegorz_021

mam nadzieje,że jakiś ciekawy koniec wymyślą:)

ocenił(a) serial na 8
grzegorz_021

Ja też wolałabym żeby serial skończył się nawet na 6 sezonie, ale guli_radom ma rację. Nie wyrzuca się do połowy wyczerpanej baterii, tylko gdy już zużyje się do końca. Najbardziej prawdopodobne jest to, że serial będzie kręcony tak długo, jak długo będzie przynosił zyski. A praktycznie, to wydarzyć może się wszystko.