PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

s06

ocenił(a) serial na 8

W spisie odcinków 6 sezonu brakuje odcinka 22 gdzie to hause chce uratować kobietę pod zawalonymi gruzami.

ocenił(a) serial na 10
kameleon2022

Teraz to już mi zabrakło sił. Może ktoś inny wytłumaczy dlaczego jest tak a nie inaczej

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

Ależ proszę bardzo,
na filmwebie odcinek 1 i 2 sezonu 6 zostały oddzielone na "Broken" i "Epic fail" a tym samo powstało 21 odcinków.
Na innych stronach odcineki te są pod jedną nazwą, a następny jest dopiero 3 odc. i to on jest nazwany "Epic fail" =22 odc.
na spisie odcinków ten odc. ma nr 21

ocenił(a) serial na 8
Jus_tynaa_a

mówisz że na filmwebie odcinki są oddzielnie i dla tego jest mniej. Czyli dzieląc klocek na 2 części powinno powstać o jeden klocek mniej niż jak bym miał 2 klocki, ciekawe. Chciałeś chyba powiedzieć że któryś podwójny odcinek jest uznawany jako 2 osobne w większości serwisach poza filmweb.

ocenił(a) serial na 10
Jus_tynaa_a

Ech... miałaś wytłumaczyć a namieszałaś jeszcze bardziej. Chodzi o to że odcinek Broken trwa 80 minut więc składa się z dwóch odcinków. I na jednych stronach liczony jest właśnie jako dwa odcinki i wtedy cały sezon ma 22 a na innych jako jeden odcinek tak jak tu i wtedy ma 21

Broken i Epic Fail to dwa zupełnie inne odcinki więc nie wiem skąd ci się to wzięło. Zresztą w ogóle przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś to zobaczysz że się to nie trzyma kupy

ocenił(a) serial na 8
Joker_27

Może i racja, nie potrzebnie zagmatwałam... sorki ;)

ocenił(a) serial na 8
kameleon2022

Czyli tak jak myślałem, dzięki i sory za kłopot. + dla Jokera