Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503383
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

to czuje sei zobowiazna ze powinien byc temat najfajniejszego/najprzystojniejszego faceta w Housie:) wiec do dziela

ja po glebokim namysle oddaje glos na Kutnera:) moze nie za sama urode ale za caloksztalt :D:D

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

of course Gregory :D no i może być jeszcze Chase :-)

ewcynka16

House rzecz jasna :D
jeszcze Wilson i Foreman

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

Zaczęłam oglądać serial nie dla fabuły, ale żeby ponapalać się na House'a. Godzinny ślinotok. Ciekawe, że Hugh Laurie "normalnie" wcale nie jest taki zajeb*sty, jak w serialu.

ocenił(a) serial na 8
GraceX

Oczywiście House jest najprzystojniejszy, najseksowniejszy i w ogóle naj!! :) Nie wiem jak to się dzieje, że Hugh im starszy tym lepiej wygląda.
Poza tym oczywiście Wilson i Chase też są ładni. A i jeszcze Lucas bardzo mi się podobał, ale to głównie ze względu na jego teksty i zachowanie :P

ocenił(a) serial na 9
snowboardzistka

Przecież oprócz Huhg to tam żaden facet do oglądania się nie nadaje. No bo kto inny ma taki cudowny uśmiech i takie piękne oczy :)

ocenił(a) serial na 10
Jago_7

czasami spojrzenie Chase'a wbija mnie w fotel ;p
najprzystojniejsi - of course House i Chase ;p

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

odpowiedź na to pytanie jest oczywista :D to jasne, że House ;] reszta to mu moze buty czyścić xD

postaci, jaką wykreowali w tym serialu, nie da się nie lubić i wydaje mi się, że podły charakterek tylko temu sprzyja ;]
po reszta House jest bardzo przystojny mimo tej 50 ;D jak się dowiedziałam, że ma 50 lat to nie mogłam uwierzyć, dawałam mu jakieś 40 ;p
na pewno gdyby House był realną postacią chciaabym go poznac :)

ocenił(a) serial na 10
kissthedawn

Gregory to przecież oczywiste te jego oczy i uśmieszek achhhhhh

olssss

zdecydowanie House, później długo długo długo długo nic...i Chase:)

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

Zdecydowanie House - im starszy tym lepszy, a Chase to zbyt lalusiowaty ;]

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

Mam dwóch kandydatów. House jest przeboski we wszystkich kategoriach;D Chase -jego akcent to jest mistrzostwo:)

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

proste;D
House oczywiście:) Hugh Laurie rządzi :)

ocenił(a) serial na 9
ewcynka16

house ma nieziemskie oczy, i jest wysoki
wilson jest cały słodziutki, ale jest nizszy i te jego liczne romanse xd
a chase fakt, byl lalusiowaty, ale odejscie z ekipy house'a wyszlo mu zdecydowanie na lepsze.. jest taki bardziej męski ;dd

ocenił(a) serial na 8
ewcynka16

house przede wszystkim;]

no i Chase;)

Tarantinka19

Ja tam ubóstwiam Wilsona - za wszystko: brwi, oczy, kości policzkowe xD

ocenił(a) serial na 10
Stacy

mmm.. oczywiście że /house!! [za te jego cudne oczy i wogóle.]
bo niby kto inny??
potem Chase. ;))

ocenił(a) serial na 9
zakrencona_

1 miejsce House potem długo długo nic...................i może Chase ;)

ocenił(a) serial na 10
aga1320

zgadzam się z większością z was, House i Chase. Jeszcze Foremana lubię baaaaardzo :))

ocenił(a) serial na 10
Eveline15

House wcale nie jest przystojny, ale ma coś takiego w sobie, że bije wszystkich na głowę!:)

gosik_z

Chase i dr. House :D

ewcynka16

Jasne,że House. Chase też jest niezły,ale raczej pod względem wizualnym .

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

House!

ocenił(a) serial na 8
ewcynka16

co za pytanie, no oczywiście ze Gregory House! ;D może być jeszcze Wilson, ale on i tak nie dorównuje Housowi ;))

ocenił(a) serial na 10
czarna_olivka9

No i oczywiście Chase wraz ze swoim czarującym akcentem ;)

agata_k

Jak powiedziała w jednym z odcinków Stacy, House jest seksowny. Zgadzam się, facet ma coś w sobie.
Ktoś nade mną napisał, że spojrzenie Chase'a czasami wbija w fotel. Cóż, mnie zawsze wbija, nic nie mogę na to poradzić ;) I ubóstwiam jego akcent.

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

haouse ma w sobie to coś. oglądałam teraz 1 odcinek z 3 serii gdy nie ma laski, ma zdrową nogę. to już nie to samo, on po prostu ma coś w sobie przez to e jest taki wredny i z tą laską oczywiście. Pomimo że jest taki "stary" to ja chętnie takiego bym chciała ;D

ocenił(a) serial na 10
ewcynka16

House ! Ma cos w sobie . Racja . No a dalej to dluuuuuugo nic. Chase w sumie taki lalusiowaty [ troche ] No ale po namysle moze byc .