PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498099
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

jak w tytule, utwór z 38:28 minuty, nie ma go na żadnej ścieżce z filmu, w napisach, ani w OST

użytkownik usunięty
goooron

Może o to chodzi "My Home Is In Your Head" - Joseph Artur
Lub "The Verve's "Slide Away" The Verve

niestety nie

użytkownik usunięty
goooron

Doug Paisley End of the day...nie wiem czy to tytuł ale chyba chodzi o to - http://www.youtube.com/watch?v=WPIGlHB-APA
znalazłem w 5 minut a sam nie znam tego

może i znalazłeś ale to nie ten utwór

użytkownik usunięty
goooron

to ten utwór z tego odcinka albo opisałeś zły odcinek albo nie masz słuchu kłócić się nie będę bo wali mnie to :) Jakoś melodia i słowa się zgadzają...cóż chcieć więcej :)

Człowieku coś ty taki zawzięty, wyluzuj się. Jaka melodia i słowa się zgadzają? Z czym? Jakoś nie pamiętam, żebym pisał o jakiś słowach. Gdyby tam były jakiekolwiek słowa to bym to dawno znalazł. To jest utwór muzyczny z podkładu, kilkudziesięciu sekundowy grany na fortepianie z odcinka 4x07. Jak nie wiesz to po prostu nic nie pisz, bo nie mam ochoty czytać twojego ubolewania, w którym mnie przekonujesz że chodzi mi o to o co mi nie chodzi.

ocenił(a) serial na 10
goooron

Prawdopodobnie jest to kawałek nagrany specjalnie do serialu jak i wiele innych więc raczej go nigdzie nie znajdziesz

ocenił(a) serial na 10
goooron

a dobry czas podałeś? bo ja w 38min28sek mam rozmowe Housa z Taubem coś tam niby w podkładzie leci ale to nie jest gra na pianinie!!!

rafib1975

W mojej angielskiej wersji czas jest taki jak podałem. W wersji polskiej czas jest już pewnie inny, ale nie da rady tego przeoczyć, bo fortepian gra jakieś 40 sekund, dosłownie 5 minut przed końcem odcinka.

ocenił(a) serial na 10
goooron

a to jest ten odcinek z koleśiem który ma narośl na twarzy, bo ja tez mam wersje z lektorem i w tym momencie jest rozmowa Housa z Taubem o tym czem odszedł z poprzedniej pracy. Nawet wsłuchiwałem się co idzie podczas tej rozmowy i napewno nie jest to ani pianino ani fortepian.

rafib1975

Napisałem przecież wyraźnie, że ja mam ANGIELSKĄ wersje i czas jest podany z angielskiej, a nie z polskiej. Napisze po raz kolejny, powolutku. W wersji angielskiej muzyka zaczyna się w 38:28 minucie, a w polskiej w 36:50 minucie. Nie wiem naprawde jak wam to prościej napisać? Może narysować? Wiem, że może nie dla każdego to takie proste, no ale ludzie... po raz 6 opisuje o co mi chodzi w sposób tak przystępny, że 4 latek by zrozumiał. Czytajcie! a jak nie znacie nazwy to nie piszcie. Kropka.

użytkownik usunięty
goooron

fakt...utwór który znalazłem jest z sezonu 7 odcinek 4,...joker ma racje - ten fortepian z odcinka 7 sezon 4 (o gościu, który ma mieć operację twarzy tak?) został od tak jako score do serialu zrobiony tylko ze w takim razie nie wiem o co tyle hałasu :) w każdym razie piosenkę, którą znalazłem usłyszycie w sezonie 7 odcinek 4..czeski błąd