Postanowilam dzisiaj przypomniec sobie 1 sezon dr housa:) wiadomo ze wraz z uplywem czasu czlowiek sie starzeje, ale strasznie widoczne to jest w przypadku wilsona.. w pierwszym sezonie aktor mial 35 i wyglad mlodzieniaszka.. w 8 sezonie widac zdecydowane zmeczenie i jakby mu przybylo z 20 lat.. a jest 10 lat mlodszy od Hugh
Ile można grać ziom też aktorzy są zmęczenie to czemu ekipa się rozpadła ile można grać 1 postać moim zdaniem powini skończyć na sezonie 7 i koniec .
Nie porównuj wypowiedzi bojana do buldoka, bo od tego drugiego aż mi się srać zachciało.
ja zawsze pisze zdanie z malej, tak pisze w internecie i tyle, i o ile wiem to zdanie rozpoczete z malej litery badz tez z duzej jest tak samo latwe do zrozumienia, gdy jest w nim zastosowana interpunkcja ;p
Tak.Nie kłóć się o ortografię, bo zachowujesz się jak dzieciak.Czy ty nigdy nie popełniłeś błędów?
Mam takie pytanie czy to pytanie i to forum jest o ortografii i stylistyce choć fakt na wielu forach jest żenująca!!! A jeśli chodzi o pytanie to fakt po Wilsonie bardziej widać upływ czasu niż po Housie, ale to jest chyba proste ludzie różnie się starzeją!!!
w sumie t nie bylo pytanie z mojej strony, tak chcialam sie podzielic swoimi przemysleniammi, bo z kim sie podzielic jak nie z housomaniakami
no racja,racja kinia.Jak gadać o Housie to tylko z Housomaniakami:D.Pozdro dla Housomaniaków, życzymy długiej manii Housa.A, i nie kłóćcie się o ortografię,każdy z tutaj obecnych popełnia błędy,więc nie wiem jaki w tym sens.
Nie musisz się tłumaczyć.Każdy ma prawo do własnego zdania,własnej opinii,to nie jest zakazane.W końcu po to powstała ta strona.
Tak w gwoli ścisłości - pierwszy a ósmy sezon dzieli siedem lat, a nie 10 :P W pierwszym sezonie Hugh Laurie miał 45 lat, a nie 35. Jak łatwo policzyć, teraz ma 52.
rivriet, prosze cie czytaj ze zrozumieniem!!! pisalam o wilsonie ! aktor w pierwszym odcinku mial 35 lat i jest 10 lat mlodszy od Hugh Laurie,
A poza tym my tu mamy sobie wyjaśniać konteksty z filmu i omawiać niedopowiedziane kwestie,a nie-bluzgać na siebie.
Tak w roli ścisłości-jak wszedłeś tu,aby innych powyzywać, to źle trafiłeś\trafiłaś-tak to sobie można na publicznych forach, ale nie tu.To obraza i zniewaga.
Uwierz mi,mnie też nie chce się ich wyzywać.Ja tylko tłumaczę po co ktoś stworzył tego posta,nie chcę stwarzać problemów
przy poście o wieku Housa i Wilsona-Tak w gwoli ścisłości........itd.Końcówka była trochę obraźliwa jak dla mnie,a dla ciebie?
25 odpowiedzi a jedynie 2 na temat, reszta klotnie na slowka i o ortografie. Nie wiem dlaczego polscy internauci nie potrafia inaczej
No ok.Ocena 10/10.Super serial.Dobra fabuła,idealny podkład dźwiękowy,idealna obsada.Wszystko jest idealnie dopasowane i dlatego można z łatwością odczuć ten klimat.
"przy poście o wieku Housa i Wilsona-Tak w gwoli ścisłości........itd" - Nie zamierzam nawet na ten temat dyskutować. Nie wiem, od kiedy słowa takie jak "tak w gwoli ścisłości" mają wydźwięk pejoratywny. Doszukiwanie się dziury w całym. Zwłaszcza, że użytkownika kinia_16 przeprosiłem za moje niedoczytanie.
F U C K I N G SHUT UP!
Trole głupie. No dobra, sam jestem trollem, ale nie aż tak wkurzającym. Czytanie tego tematu to męka, idioci, skończcie i się nie posrajcie z ekscytacji nad tą niezwykle "inteligentną" rozmową.
Ten sezon w porównaniu z poprzednimi wypada bardzo słabo ale mam nadzieję że się ruszy bo jak na razie z "dr House" zrobił się "dr Hajs"
Też to zauważyłam jak zaczęli nadawać House'a na TVNie. Obejrzałam parę odcinków dla przypomnienia. Wszyscy byli tacy młodzi. Takie same spostrzeżenie miałam, jak oglądałam Przyjaciół. Oni też się strasznie postarzyli między pierwszym a ostatnim sezonem :)