jak się rozwinie, proszę o małe spoilery:)
widzę, że wykazałam się pewną niedomyślnością i nie przypuszczałam, że coś między nimi zaiskrzy - dlatego wczorajszy epizod był dla mnie zaskoczeniem:)
http://pl.youtube.com/watch?v=tZCx6-q3mX4
a jakie są wasze opinie?
No cóż, jeśli podoba Ci się wątek Chase-Cameron, to dalsze odcinki Cię nie rozczarują. Daj im trochę czasu, muszą przemyśleć całą sprawę... Nie wiem czy powinnam pisać coś więcej, nie chcę Ci zepsuć oglądania ;)
właśnie.. napisz wszystko co wiesz na ich wspólny temat :D ale cameron cos z housem bedzie krecila, bo widzialam filmik jak sie całowali a on potem powiedział do niej :kocham cię:
Cameron pocałowała House'a, bo myślała że jest chory i potrzebowała próbki jego krwi do badań (odcinek 15 sezonu 3).
Greg powiedział Cameron, że ją kocha, ponieważ ona nie miała odwagi zrobić sobie testu na obecność wirusa HIV. Ona otworzyła szeroko usta, a on pobrał próbkę śliny (sezon 2, odcinek 11).
Jeszcze jakieś pytania? Z chęcią odpowiem.
Znaczy się, że Hause z Cameroon nie będzie, ze Stacy tyż nie? Czyli chodzenie co środy na dziwki nie ulegnie zmianie? ;))
House prześpi się ze Stacy a potem pozwoli jej odejsć (2 sezon, odcinek 11).
Co do dziwek- ciężko zmienić stare nawyki ;)
Ja ciągle liczę na to, że Greg w końcu się opamięta i zwiąże się z Cuddy. Między nimi iskry od początku, a od 3 sezonu z odcinka na odcinek jest coraz lepiej :D