PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498203
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

30 kwietnia będzie głupi mecz zamiast serialu:(
precz z meczami do TVP Sport!!!
dobrze,że chociaż w ten czwartek emitują House'a...

Dr_Allison_Cameron

jeszcze gorsza wiadomość... prawdopodobnie 07.05 odbędzie się rewanż tego meczu co oznacza, że House'a znów nie będzie ;(

ocenił(a) serial na 10
grzysiek

Nie każdy ma TVP Sport. W Telewizji Polskiej jest bardzo mało sportu, a wy chcecie jeszcze aby telwizja nie pokozaywała w czwartki pucharu UEFA. To chore. Ps. Uwielbiam House'a ale oglądam na kompie z napisami tak jest o wiele lepiej niz lektorem. Naprawdę polecam

Kwiatek

Niech pokazują ale kiedyś mecze jak się nie mylę były w środy więc mogło by tak być dalej a House mógłby sobie spokojnie lecieć.

ocenił(a) serial na 8
Anjali_Khan

jasne, napisz do UEFA, żeby zmienili terminy spotkań, bo chcesz House'a w Telewizji Polskiej zobaczyć (;

ocenił(a) serial na 10
Kalahar

hahaha na pewno rozpatrzą pozytywnie ten wniosek ;DD

ocenił(a) serial na 10
Anjali_Khan

Dobre. "Kiedyś mecze były w środy". Najlepszy dowcip dzisiejszego dnia.

ocenił(a) serial na 10
Kwiatek

może łatwiej byłoby przenieść zamiast meczu House'a na inny dzień;P

ocenił(a) serial na 10
Dr_Allison_Cameron

No tak ale TVP trochę nie myśli.

ocenił(a) serial na 10
Dr_Allison_Cameron

mecze są na żywo, House nie. Najlepiej ściągnij sobie odcinki z internetu.

ocenił(a) serial na 10
Kwiatek

Champions League była we wtorki i środy, Puchar UEFA w czwartki. Puchar UEFA to popłuczyny, ale jeśli muszą je puszczać, to mogliby House'a przenieść na TVP1 zamiast go kasować, i tak miałby większą oglądalność niż cokolwiek lecącego w tym czasie na TVP1.

ocenił(a) serial na 10
miss_russ

jeeeee! wreszcie jest House na dwójce :)

ocenił(a) serial na 10
Eveline15

7 maja znowu nie ma House'a:(

ocenił(a) serial na 9
Dr_Allison_Cameron

hah ... popłaczcie się !! co to za problem ściągnąć odc z neta ?;]
przeżywacie jakby od tego serialu zależało wasze życie ... idźcie lepiej na pole przewietrzyć się zamiast kisić zad przed TV ...

z0nk

nie po to płace abonament by kolejny tydzień minął mi bez Housa przez durny mecz a z neta to se majtki możesz ściągnąć

użytkownik usunięty
Shoother

ale z was jelopy, mecze mozna ogladac na zywo w necie.

użytkownik usunięty

aha i jescze jedno SHOOTER co za frajer(za przeproszeniem)placi abonament?spelniasz swoj obywatelski obowiazek? :)Wiesz zeby bylo cos na tvp wartosciowego ale poza housem to jest totalne dno!Skoro pusczaja juz taki chlam jak hannnahh jakas tam.....

ocenił(a) serial na 10
Dr_Allison_Cameron

TVP sucks!
'House' dostarcza więcej adrenaliny niż jakiś tam mecz!

ocenił(a) serial na 8
Dr_Allison_Cameron

ja osobiście wole i mecze i Housea ale szkoda że jest ich aż tyle o tej poze tyle razy z rzędu wolałbym zeby mecze byly albo w Środe lub w piątek!

ocenił(a) serial na 9
KrisU1111

Wiem, że się powtarzam, ale niech zrobią tvp house i tvp mecze i będzie spokój. Ale świat się nie zawali jak nie będzie kilka razy housa.
Oddzielmy fikcję od rzeczywistości.

monday_paradox

lekceważenie widzów przez TVP jest generalnie na porządku dziennym (debilne telenowele i teleturnieje w primie-timie, nadawanie ambitnych programów o nieludzko późnych porach etc.) i do tego zdążyliśmy sie już chyba przezwyczaić

jednak środowe i czwartkowe wieczory na Dwójce od zawsze należały do Ligi Mistrzów i do Pucharu UEFA, więc ten punkt ramówki jest raczej nie do ruszenia - TVP mogłaby jednak przenieść "House'a" na jakikolwiek inny dzień tygodnia i byłoby po problemie

riven

Popieram. TVP mogliby po prostu zmienić porę emisji, bo mecze zawsze lecą. Czasami też patrzę. Fajnie że zawsze lecą dwa odcinki, ale te przerwy w puszczaniu kolejnych epizodów, tragedia...

ocenił(a) serial na 10
bs85

Jasne, mogli by zmienić dzień emisji housa, bo to bez sensu czekać dwa tygodnie na dwa odcinki. Dziś znów nie ma.
A wogóle może ktoś podać mi link do strony gdzie ściągnę najprościej w świecie (jakiś rapid share, nie torrent) odcinki wszystkich sezonów w lektorem polskim? Bo szukam, szukam i nic pożadnego znaleśc nie mogę.
Będę wdzięczna.

ocenił(a) serial na 10
Bonita

tu znajdziesz większość odcinków drugiego sezonu i kilka z pierwszego

ocenił(a) serial na 9
bs85

I bardzo dobrze, że przenieśli te mecze do Polsatu, bo biorąc pod uwagę epicką misję pod tytułem konkursy SMS, H*j Szkól Mjuźkal i tym podobne Housa można uznać za misyjny ;)

użytkownik usunięty
czerwcowy

Co z tego że mecze przeniesli jak i tak to nic niezmienilo.bo teraz puszczaja po 1 odcinku i to tez czasem cos daja zamiast house.ach ta telewizja jednym slowem schodzi na psy

ocenił(a) serial na 9

nie no, to już trochę chore... to tylko kilka odcinków, jestem wielką fanką housa, ale jeżeli go nie ma, to raczej nie polecę po żyletkę ;/

jeżeli komuś zależy na tych odcinkach, to można poszukać innych możliwości oglądania... z mojej strony to mogę zaproponować stronę
http://iitv.info
można tam też znaleźć dużo innych fajnych seriali i spokojnie olać mecze piłki nożnej :)