Dr House: Sezon 3 Dr House sezon 3, odcinek 12
odcinek Dr House (2004-2012)

Dr House | Jeden dzień, jeden pokój

One Day, One Room 44m
9,0 2,7 tys. ocen
9,0 10 1 2749
Dr House
powrót do forum s3e12

Ten odcinek to jakieś jedno wielkie nieporozumienie

ocenił(a) serial na 7
Dominator3001

Też mi się nie podobał. A co ciekawe jest uważany za jeden z TOP10...

ocenił(a) serial na 9
Gaylord_Ravenal

Pewnie dlatego że wreszcie nie ma Trittera ;)

ocenił(a) serial na 9
Dominator3001

Mnie też się nie podobał. Te pseudo egzystencjalne dialogi i gra aktorska pacjentki okropnie mnie wymęczyły. Jak dotąd najgorszy odcinek

ocenił(a) serial na 10
Dominator3001

teraz oglądam i się zgodzę. aktorka tez moim zdaniem zle dobrana, mi ona by sie nadawała do roli 'mean girl' lub jakies psycho stalkerki, (i z wyglądu i z tonacji głosu i z innych rzeczy) a nie do roli ofiary gw*łtu.

Dominator3001

NO CHYBA CI SIĘ COŚ PO.JEBAŁO SYNEK

Dominator3001

Nigdy mi się nie podobał ten serial, stąd omijałam go szerokim łukiem. Aż tu czytam sobie o pelagrze w Wiki, a tam, cyt:
,,Kultura masowa
W 22 odcinku 2 sezonu serialu Dr House główny bohater leczy pacjentkę cierpiącą na pelagrę. Doznaje ona skurczów mięśni całego ciała, epizodów zaburzeń świadomości, słyszy głosy i dusi własne dziecko. ''[sic!]
No to to musi być najgłupszy odcinek! No, chyba że (o zgrozo!) są jeszcze głupsze?!
 Pelagra to niedobór niacyny. Powoduje zapalenie skóry, biegunkę i otępienie.  NIE POWODUJE PSYCHOZ niebezpiecznych dla otoczenia!
Owszem jest to niebezpieczna choroba, ale DLA SAMEGO CHOREGO! Jeśli nie zostanie wyleczona, uzupełnieniem niedoboru,  doprowadza do poważnego wychudzenia, wyniszczenia organizmu, a ostatecznie do śmierci.
Na pelagrę połączoną z gruźlicą zmarł w sowieckim ławrze wybitny, polski przedwojenny aktor- Eugeniusz Bodo 
 Tak mnie oburzyła bzdura w fabule, że aż postanowiłam skomentować. Wiem że to tylko serial, ale mimo wszystko... Na jaką cholerę w tak chorą fantazję popadać? Wprowadzać ludzi w błąd? 
Jak wspomniałam, nigdy nie byłam fanką. Do tego jeszcze te ,,odkrywcze'' banały:
,,Wszyscy kłamią''...
No Eureka po prostu! Eureka! ... 
Ale co kto lubi...

ocenił(a) serial na 7
Edna_fw

Kobieto moze najpierw byś serial OBEJRZAŁA, a potem się wypowiadała na jego temat? Ja tez kiedys myslalem ze jest nudny i glupi, a okazał się naprawdę dobrze napisany. Lekarzem nie jestem, ale bylejakich seriali nie jestem w stanie dokończyć - House'a tymczasem oglądam już drugi raz, bo jest to po prostu swietne aktorstwo, dużo emocji i zapierające dech w piersiach odcinki (wiekszość)

Gaylord_Ravenal

Obejrzał dosyć, by nie chcieć tracić na to czasu. Przykro mi jeśli zraniłam jakoś twoje uczucia. Chociaż to trochę dziwne. Jestem przecież obcą, przypadkową użytkowniczką netu. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Dominator3001

to pisała scenariusz ta babka jej odcinki były takie nudnawe, niby życiowe (ten o tym samotnym umierającym starcu bojącym się bycia zapomnianym, którego pocieszała Cameron, to był chyba też jej)