PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661388}

Dracula

2013 - 2014
6,9 9,6 tys. ocen
6,9 10 1 9581
Dracula
powrót do forum serialu Dracula

2 sezon?

ocenił(a) serial na 7

Jest szansa na drugi sezon i, mówiąc szczerze, nie mam nic przeciwko. Całkiem oryginalna opowiastka, a Dracula przystojny jak nigdy :P

ocenił(a) serial na 8
anka16

szczerze to nie wiem znalazłem coś takiego: http://www.irishpost.co.uk/entertainment/jonathan-rhys-meyers-confirms-new-serie s-of-dracula

ocenił(a) serial na 8
anka16

Od 4 miesiecy jest pisana petycja o kolejny sezon do producentow,jest ponad 25 tys wpisów,nie sądze żeby NBC nie spełniła ich prósb,pytanie tylko kiedy bedzie jakies info na temat 2 sezonu i kiedy ewentualnie mozemy sie go spodziewac

ocenił(a) serial na 7
aron312

W momencie, kiedy ja podpisywałam petycję było już prawie 50 tyś ;)

ocenił(a) serial na 8
anka16

Będzie lub koniec.

aron312

Kilkadziesiąt tysięcy to raczej znikoma liczba. Serial oglądało średnio 2-3 miliony widzów, a więc taka petycja nic nie da. Zresztą kiedyś wznowili "Jerycho" po wielkiej akcji fanów, ale po kolejnym sezonie znowu anulowali serial.

ocenił(a) serial na 8
NickError

Szczerze to nie spodziewałem sie takiej informacji,ttym bardziej ze na jakiejś imprezie w Londynie aktor grający Drakule powiedział ze będzie 2 sezon,poza tym nie wiadomo dlaczego anulowano 2 sezon,przeciez było duuze zainteresowanie w innych grajach i mocno na tym zarobili,

aron312

Pewnie interesuje ich tylko oglądalność w USA. No i prawdopodobnie bardziej im się opłaca anulować serial o takiej sobie czy nawet niezłej oglądalności i poszukać czegoś, co może być hitem.

anka16

Oficjalnie anulowali... i dobra decyzja bo słaby był ten serial. Z tymi petycjami to ludzie dali by sobie spokój bo nigdy to nic nie dawało i nie da.

ocenił(a) serial na 8
theonlykind

Może i dobra decyzja (choć ja bym obejrzała następny sezon), ale jak pomyślę sobie, że takie słabizny jak na przykład "Millerowie" czy "Miasto kocic" dostały zielone światło na kolejne sezony, to tę decyzję przestaję rozumieć...

ocenił(a) serial na 8
Zuzhet88

dokładnie, zgadzam się z Tobą
no ale trudno:(

Zuzhet88

Tych dwóch wspomnianych przez ciebie seriali nie oglądam, więc się nie wypowiadam ale amerykanie to amerykanie... Czasami potrafią się zachwycić shitem, którego się oglądać nie da, a innym razem oleją coś bardzo dobrego. Co nie zmienia faktu, że Dracula był bardzo ale to bardzo słaby... osobiście bym po pilocie już nie wyemitował żadnego odcinka, a oni zrobili ukłon (na którym stracili pieniądze) i wyemitowali cały sezon.

theonlykind

No tak, nie to co w Polsce. Powinni brać przykład z naszych gustów.

anka16

Wie ktoś może o doniesieniach, że przez wybryki Meyers'a na planie i uzależnienia od alkoholu, również dołożył tym swoją cegiełkę, że serial nie będzie kontynuowany?

ocenił(a) serial na 9
anka16

Nic straconego, o ile pamiętam, brytyjska Sky była zadowolona z oglądalności. Ponoć ma powstać drugi sezon ale na innym kanale :)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem