PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10047572}
6,5 1,3 tys. ocen
6,5 10 1 1278
Dragon Ball Daima
powrót do forum serialu Dragon Ball Daima

Myślałem, że Super był kiepski ale w porównaniu do Daimy to stał jednak cały poziom wyżej (taki ark z Zamasu był super zrobiony). Wiem też że nie powinno się oceniać całego serialu po kilku pierwszych odcinkach ale gdyby nie ten smród z klasyfikacją GT jako niekanoniczne i odcięciem się od niego to może bym lepiej przyjmował Daime.
Fabuła praktycznie wycięta z GT (nawet tak samo kiepsko się rozkręca jak GT), i nawet twarz tego nowego Majin Kuu wygląda jak by ją wycieli z GT i przemalowali (porównać do san xing long albo si xing long).
Do tego piekielna nuda, infantylny, a nawet idiotyczny humor (już od super z Goku robią absurdalnego idiote ale chyba postawili sobie na cel go jeszcze bardziej zidiocić).
Biorąc pod uwagę, że wychodzi 1 odcinek na tydzień nie spodziewam się że jakaś walka potrwa na tyle długo/będzie tak rozbudowana że może chociażby zbliżyć się kultowością do walk z DBZ

Jedyne co może być spoko to kreska, mimo że mi się nie podoba i wolałem tą klasyczną z DB tak nie jest odrzucająca i całkiem przyjemnie się na nią patrzy

jets

bo dragon ball gt jest niekanoniczny

ocenił(a) serial na 1
KuroganeYaiba

co ty nie powiesz, to chyba zupełnie tak jak napisalem ; )

jets

a w tytule określiłeś [ niby]